Nu solliciteren

HR Stagiair(e) gezocht in Utrecht. Grijp nu je kans om het werkveld van HR te ontdekken!

Functie HR Stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op onze HR afdeling verwelkomen we graag aanstormend talent dat, met de nodige bagage vanuit een HR opleiding, actief wil bijdragen aan alle facetten van dit mooie vakgebied.

Omdat wij het belangrijk vinden aanstormend HR talent een kans te bieden ervaring op te doen, verwelkomen wij graag een proactieve en enthousiaste

HR stagiair(e)

Werkzaamheden

Een veelzijdig pakket

Als HR stagiair(e) vind jij het leuk om onderdeel uit te maken van een team dat haar doelen op een creatieve wijze realiseert en elkaar en anderen uitdaagt het beste in zichzelf naar boven te halen.

Een verbinder die graag resultaten haalt

Jij wilt dit prachtige vak in de praktijk ervaren: van meedenken over onze processen tot en met de uitvoering hiervan, alle facetten komen voorbij. Onze organisatie is dynamisch, geen dag is hetzelfde; jij houdt dan ook van de nodige afwisseling.

Waar ga je stage lopen?

Dit bedrijf staat voor 23.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt. We verenigen alle 32 specialismen, ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.

Binnen ons HR team ontdek je wat HR te bieden heeft. Ons team bestaat uit vier collega's en houdt zich dagelijks bezig met werkzaamheden op het gebied van o.a. arbeidsmarkt, talentontwikkeling, arbeidsrecht, verzuim- en arbobeleid en performance management. Daarnaast werken wij samen met medewerkers, OR en management aan thema’s die bijdragen aan modern werkgeverschap als diversiteit & inclusie, duurzame inzetbaarheid, verbinden, samenwerken en leiderschap.

Dit bieden wij jou

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je plezier hebt in je stage en de juiste ervaring opdoet. Als stagiair(e) ben je een volwaardige collega en zo word je ook behandeld. Wij bieden jou een uitdagende stage waarin je echt meedraait op de afdeling HR en zo alle kneepjes van het vak kan ervaren.

Informatie en sollicitatie

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Caroline van der Veldt (P\&O Adviseur), 06 – 83 62 74 81 of Myrthe Akkermans (P\&O Adviseur), 06-82 99 80 21. Heb je interesse? Dan zien we je CV en een korte motivatie graag tegemoet via de volgende link: https://werkenbij.demedischspecialist.nl/vacaturebeschrijving/hr-stagiair-e

Federatie Medisch Specialisten

De Federatie Medisch Specialisten staat voor 23.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt. We verenigen alle 32 specialismen, ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023