Nu solliciteren

Stagiair(e) Digital Marketing gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Stagiair(e) Digital Marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij creatief én goed met data? Heb jij net zoveel interesse in de techniek achter marketing kanalen als de content aan de voorkant? Wil jij alles leren over online marketing? En, last but not least, wil je dat jouw werk bijdraagt aan een betere wereld? Dan is dit de stage voor jou.

Over dit bedrijf

Bij dit bedrijf hebben we één missie: alle daken volleggen met zonnepanelen om zo de energietransitie een boost te geven. Om deze ‘Rooftop Revolution’ te ontketenen, moeten we zonnestroom makkelijk, betaalbaar én leuk maken. En daarvoor zoeken we nieuwe ‘Solar Warriors’ die ons gezellige, internationale team komen versterken.

Met zo’n 150 betrokken collega’s werken we iedere dag hard aan onze missie. Dat doen we vanuit ons prachtige pand aan het IJ in Amsterdam Noord en flexibel vanuit huis. Zo bouwen we samen met onze partners, installateurs en klanten aan een nieuwe generatie: Generatie Zon. Wil je de organisatie en onze cultuur nu al wat beter leren kennen? Kijk dan op onze werkenbij-pagina!

Werkzaamheden

Wat ga je doen als stagiair(e) digitale marketing?

Als stagiair(e) digitale marketing kom je werken in het marketing team van dit bedrijf. Vijf maanden lang ontwikkel je jouw vaardigheden door met je eigen projecten aan de slag te gaan. Je leert de ins en outs op het gebied van zoekmachinemarketing, content creatie, marketing automation, data-analyse, conversie optimalisatie en meer.

In samenwerking met de specialisten uit het marketing team, maar ook met het sales- en communicatie-team, werk je aan bestaande en nieuwe marketing initiatieven. Het uiteindelijke doel, Nederland laten overstappen op zonne-energie!

Gewenste profiel

Ons verlanglijstje

Wat bieden wij

Wat bieden we je?

Interesse? Solliciteer direct! Wij behandelen sollicitaties op volgorde van binnenkomst.

Sungevity

Bij Sungevity hebben we één missie: alle daken volleggen met zonnepanelen om zo de energietransitie een boost te geven. Om deze ‘Rooftop Revolution’ te ontketenen, moeten we zonnestroom makkelijk, betaalbaar én leuk maken. En daarvoor zoeken we nieuwe ‘Solar Warriors’ die ons gezellige, internationale team komen versterken.

Met zo’n 150 betrokken collega’s werken we iedere dag hard aan onze missie. Dat doen we vanuit ons prachtige pand aan het IJ in Amsterdam Noord en flexibel vanuit huis. Zo bouwen we samen met onze partners, installateurs en klanten aan een nieuwe generatie: Generatie Zon.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023