Nu solliciteren

Uitdagende Marketing stage in Berkel en Rodenrijs!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Berkel en Rodenrijs
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 200 - 500
Salaris opmerking Afhankelijk van opleidingsniveau en aantal uur.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij meewerken in een klein en hecht team waarin jij écht het verschil kunt maken? Heb jij een passie voor (online) marketing en communicatie en wil jij hier verder in groeien? Dan hebben wij een onwijs leuke en leerzame stage voor jou!

Werkzaamheden

Als stagiair(e) marketing kom jij te werken op het altijd gezellige expertise center van het leukste uitzendbureau van Nederland! Hier werk jij samen met de marketing manager aan de online en offline vindbaarheid van dit bedrijf. Hierbij is alle ruimte voor jouw creativiteit.

Denk hierbij aan:

Uiteraard is er alle ruimte voor het vervullen van jouw stageopdracht. Wij denken hier graag met jou in mee!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Heb jij interesse in deze uitdagende en leerzame stage? Stuur dan je motivatie naar Wendy de Groot, via wendy@perflexxion.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

Perflexxion B.V.

Perflexxion is de specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en voornamelijk actief binnen de Food-, Tuinbouw- en MKB sector; 3 dynamische branches vol innovatie en mooie carrière kansen! Met 4 regiokantoren helpen wij Midden- en Zuid Nederland vraag en aanbod op het gebied van personeel bij elkaar te brengen. Perflexxion is een jonge, informele organisatie die zich kenmerkt door een open en ambitieuze instelling.

Perflexxion is in 2003 gestart en door de jaren heen uitgegroeid tot een ervaren uitzender met vestigingen in Noord-Brabant, Noord-Holland en Zuid Holland. Onze organisatie kenmerkt zich door een informele cultuur met korte lijnen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023