Nu solliciteren
Topstage

Accountmanager / afstudeerder gezocht met kans op baan bij dit bedrijf in Culemborg!

Functie Accountmanager | Marktonderzoeker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Culemborg, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een dynamische stageplaats waar je veel kan leren in een jong en gezellig team? dit bedrijf is weer op zoek naar een afstudeer stagiair voor de functie van accountmanager en onderzoeker!

Bevalt het goed bij ons en zijn we blij met elkaar... Dan bieden we jou ook graag een aansluitende mooie baan aan en blijven we hopelijk nog lang collega's.

Werkzaamheden

Je tijd wordt verdeeld tussen meewerken als accountmanager in ons team en daarnaast hebben we altijd mooie afstudeeronderzoeken liggen of kunnen we samen een passende opdracht formuleren.

Als accountmanager kun je rekening houden met de volgende taken:

De verhouding tussen de dagen dat je meewerkt als accountmanager of aan het onderzoekt werkt kunnen per week verschillen afhankelijk van de drukte. Ook omdat er een aansluitende baan mogelijk is, is het meewerken voor jouwzelf en voor ons een mooie manier om al snel te zien of we jou snel die baangarantie bij ons kunnen bieden.

Uiteraard vinden we goed resultaat van beide taken belangrijk, maar is jouw afstuderen het belangrijkste. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om een afstudeeronderzoek te formuleren die past bij je interesses, wensen, schooleisen en voor ons ook een verschil kan maken.

Daarbij is het fijn om te weten dat we al jaren ervaring hebben met afstudeerders/scripties/schooleisen en ons team ook veelal bestaat uit afstudeerders zijn blijven hangen in een vaste baan.

Ben jij onze nieuwe afstudeerstagiair voor de stageperiode vanaf september? Stuur dan je CV + motivatie naar Matthie Damen via … of bel mij op …, en/of solliciteer via de onderstaande knop.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Stageplaza

Stageplaza is het grootste online stagebemiddelingsbureau van Nederland en zorgt er sinds 1998 voor dat studenten en werkgevers elkaar snel en op efficiënte wijze kunnen vinden. Dit doen we jaarlijks voor meer dan honderden klanten en duizenden studenten.

We werken met een jong team in een informele werksfeer en met een hoge mate van zelfstandigheid. We zijn gevestigd in het centraal gelegen Culemborg op loopafstand van station (en je krijgt een fiets te leen om die afstand nog sneller te overbruggen ;).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023