Nu solliciteren

Stagiair Marketing en Communicatie gezocht in Staphorst

Functie Stagiair Marketing en Communicatie
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Staphorst
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Het zoeken naar een leuke, leerzame stageplek valt niet mee. We helpen jou daarom graag een handje door onze vacature voor stagiair Marketing en communicatie met jou te delen. Wij zijn namelijk van mening dat stagelopen binnen ons bedrijf, een echte aanwinst is voor jou. Natuurlijk ook voor ons, want wij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Wij zijn een toonaangevende gevelbouwer in Nederland. Waar het in 1954 allemaal begon met het produceren van stalen ramen en deuren, zijn we nu uitgegroeid naar een Groep met ruim 550 werknemers. Een gevelbouwer met divisies in aluminium, staal, service en onderhoud. Dit bedrijf voorziet het gehele proces van ontwerp tot onderhoud, via engineering, productie en montage.\ Op onze marketingafdeling mag je als stagiair aan de slag met verschillende werkzaamheden. Daarbij staan wij open voor overleg en stemmen we ook graag samen jouw opdrachten af.

Werkzaamheden

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat bieden wij

Ben jij straks degene die bij klasgenoten opschept over jouw leuke werkzaamheden? Wacht dan niet, maar solliciteer! Meer informatie? Hiervoor kun je contact opnemen met Bas Prins, telefoonnummer 0522-467314 mail bas.prins@rollecate.nl

Over Rollecate B.V.

Rollecate is dé toonaangevende gevelbouwer in Nederland. Begonnen in 1954 met het produceren van stalen ramen en deuren, zijn we nu uitgegroeid tot, een internationale onderneming met divisies in aluminium, staal, service, onderhoud en advies. Rollecate verzorgt de gevelinvulling voor woning- en utiliteitsbouw. Mede dankzij een eigen productontwikkeling met testfaciliteiten is Rollecate in staat om ook aan de meest veeleisende gevelconstructies een maatwerk invulling te geven. Inmiddels bouwen we letterlijk en figuurlijk met ruim 550 collega’s vanuit verschillende (internationale) werkmaatschappijen aan onze toekomst. De productie vindt plaats in onze eigen aluminium fabrieken in Nederland en staal fabriek in Hongarije.

Rollecate B.V.

Rollecate is de toonaangevende gevelbouwer in Nederland. Begonnen in 1954 met het produceren van stalen ramen en deuren, uitgegroeid tot de Rollecate Groep, een internationale onderneming met divisies in aluminium, staal, kunststof, glas en composiet. Rollecate verzorgt de gevelinvulling voor woning- en utiliteitsbouw.

Rollecate Groep heeft ruim 500 medewerkers, verspreid over meerdere vestigingen in binnen- en buitenland. Wij voorzien in het gehele proces van ontwerp tot onderhoud, via engineering, productie en montage. Mede dankzij onze eigen productontwikkeling, engineering en testfaciliteiten zijn wij in staat om de meest veeleisende gevelconstructies te realiseren.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023