Nu solliciteren

Avontuurlijke evenementen organiseren in Emmen!

Functie Stagiair(e) Evenementen
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Emmen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking In overleg
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op avontuur gaan tijdens je stage. Klinkt goed, toch? Dat doen onze bezoekers, maar onze stagiaires ook. Elke dag bij dit bedrijf is weer een avontuur. We zijn op zoek naar een stagiair met een échte hands- on mentaliteit die het leuk vindt om te plannen en te organiseren. Wil jij dat komen doen in een inspirerende omgeving? Lees de vacature dan snel verder en solliciteer voor een unieke stageplek!

Werkzaamheden

Als stagiair van de afdeling evenementen ondersteun en assisteer je bij alle voorkomende werkzaamheden voor het organiseren van een evenement. Hierbij kun je denken aan het opstellen van een draaiboek, plannen, actief deelnemen aan projectgroepen en het opvragen van offertes. Voorbeelden van evenementen zijn grote (bedrijfs)feesten en bruiloften op locatie in dit bedrijf of congressen en andere zakelijke events in het ATLAS Theater.

Tijdens het organiseren van een evenement heb je veel contact met externe organisaties. We verwachten van jou dat je de contacten met deze externe partijen onderhoudt. 

Op de dag van het evenement help je mee met de op- en afbouw, verzorg je de ontvangst en registreer en begeleid je groepen en externe partijen naar de juiste locatie. Onder begeleiding van de Coördinator Evenementen stuur je, waar nodig, medewerkers aan.

Daarnaast verricht je ook diverse administratieve taken, zoals het behandelen van mail- en telefoonverkeer.

Tevens verzorg je het agendabeheer van jezelf en de betrokken collega’s.

Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts enkele voorbeelden van de vele taken die op de afdeling worden vervuld. Er heerst een informele sfeer, waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

Gewenste profiel

Als Stagiair Evenementen beschik je over de volgende functie-eisen en competenties:

Wat bieden wij

Als jij stage komt lopen bij dit bedrijf kun jij gratis het park bezoeken in je vrije tijd.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023