Nu solliciteren

STAGIAIRE Project Management IT In Amsterdam

Functie STAGIAIRE Project Management IT
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar een Stagiaire Project Management IT voor haar hoofdkantoor in Amsterdam.

Dit bedrijf is een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf met een sterke focus op digitale audiovisuele technologie. We zijn een ‘solution provider’ en helpen retailers digitaal te transformeren en meer waarde te creëren. Kortom: ons bedrijf groeit en we komen mensen tekort!

Werkzaamheden

Functieomschrijving

Dit bedrijf heeft behoefte aan versterking en ondersteuning op verschillende projecten. In deze zeer afwisselende stage werk jij mee aan het managen van diverse interne processen en projecten. Met jouw oog voor detail en organisatie skills ben je er medeverantwoordelijk voor dat de logistiek en planning van een project van begin tot eind goed verloopt. Verloopt iets niet volgens planning? Geen stress, want jij kan altijd wel een (creatieve) oplossing bedenken. In jouw rol ben je het aanspreekpunt voor de interne organisatie, onze partners en onze klanten. Je leert enorm veel over het uitbrengen van een gedegen advies en de besluitvormingsprocessen.

Wat ga je doen?

Gewenste profiel

Hiervan de dingen op een rijtje waarvan we denken dat het handig is als jij ze hebt:

Wat bieden wij

Waarom wil jij bij ons stage lopen?

**Omdat het vernieuwd is wat dit bedrijf doet: **We helpen Retailers te innoveren, transformeren en extra waarde te creëren. Samen met Retailers ontwikkelen we Retailconcepten die problemen op de winkelvloer oplossen.      **We zijn bloedje fanatiek als het moet, relaxed als het kan. **We gaan ervan uit dat je zelf aangeeft wat je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen. Of dat nu tijd, spullen of ondersteuning is. Tegelijkertijd weet je het belang van nauw samenwerken met je collega’s. Je bent kritisch en je durft ‘nee’ te zeggen tegen nieuwe verzoeken, of een alternatieve oplossing voor te stellen als jij denkt dat dit beter is.

**We zetten er uiteraard ook wat tegenover: **een fulltime stageplek, een nader te bepalen stagevergoeding, laptop van de zaak, een fijne plek om te werken met onwijs toffe collega’s

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023