Nu solliciteren

Stage Grafisch Vormgeving In Amsterdam

Functie Grafisch vormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je een sterke Grafisch Vormgever, met ultieme photoshop skills? Ben je creatief aangelegd en zoek je een stage van 20 weken in de periode van februari t/m januari 2023? Dan is de stage Grafische Vormgeving bij dit bedrijf zeker iets voor jou!

Werkzaamheden

Waar ben je mee bezig?

We dagen je uit om onze dagelijkse stroom aan productfoto’s klaar te maken om online te gaan. Dit is een productieve klus, daarom zoeken we twee gedreven zelfstandig vormgevers, die naast secuur, ook uitstekend in teamverband kunnen werken. Naast je dagelijkse bezigheden is er ruimte om mee te werken aan: 

Hoe doe je dit?

Er komen iedere week enorm veel nieuwe producten binnen bij dit bedrijf. Allereerst moeten deze producten gefotografeerd worden door de afdeling fotografie. De foto’s komen bij jou terecht, waarna je ermee aan de slag kunt. De productfoto’s moeten gephotoshopt en klaargemaakt worden voor de website. Je moet ze vervolgens ook online plaatsen. Een heavy job met verantwoordelijkheid. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor andere werkzaamheden, zoals meewerken aan creatieve campagnes.

Gewenste profiel

Wat zoeken wij: 

Wat bieden wij

Wat wij bieden: 

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023