Nu solliciteren

Meewerkstage Sales bij dit bedrijf! in Nieuwegein

Functie Inside sales
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Nieuwegein
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Hiernaast kunnen we kijken naar eventuele reiskostenvergoeding
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als stagiair op de afdeling Inside Sales zorg jij ervoor dat potentiële klanten en onze marketingleads worden omgezet naar nieuwe tevreden dit bedrijf-gebruikers! Maar waarom is het nu juist zo gaaf om dit bij óns te kunnen doen?!

Inside Sales bij dit bedrijf International is meer dan enkel potentiële klanten en marketingleads omzetten naar tevreden klanten van een simpele App. Bij ons zal jij niet te maken krijgen met ‘cold-calling’. Wij zijn namelijk van mening dat weinigen daarop zitten te wachten. Jij van Inside Sales zult enkel contact hebben met warme leads. Écht luisteren naar wat zij nodig hebben. Samen als partners zoeken naar de best passende oplossing. En dan kan ‘nee’ natuurlijk ook een antwoord zijn. Wij hechten waarde aan tevreden, maar vooral blijvende klanten. Helpen om grote administratieve tradities om te zetten naar nieuwe digitale successen. Door een op het eerste oog universeel product, maar met een unieke oplossing voor iedere klant. Dit maakt dat onze Foxes (collega’s) met plezier en trots bijdragen aan deze organisatie. Een Squad waar ook jij deel uit van kan maken!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Voor vragen neem dan contact op met Fé Rigter door te mailen naar: f.rigter@out-smart.com

OutSmart

OutSmart heeft een oplossing ontwikkeld voor de vervanging van de papieren werkbon. Inmiddels is OutSmart marktleider geworden door in haar software effectiviteit te combineren met een uitzonderlijk gebruikersgemak. Door veel aandacht aan design en klantbeleving te geven, is het ons gelukt software te maken dat voor zowel grote als kleine bedrijven bereikbaar is geworden. Ons credo: doen waar je goed in bent.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023