Nu solliciteren

Uitdagende events stage

Functie Stagiair events
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie 's-Gravenhage
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een begrip voor hen die o.a. een congres, energieke liveshow, webinar, festival, gala of evenement willen organiseren op een wijze die anders is.. Betrokken, creatief en verrassend zijn goede typeringen voor ons bureau. De focus ligt op creatieve concepten en vanzelfsprekend een vlekkeloze productie en registratie. Ons bureau is gevestigd aan de mooiste laan van Europa (vinden wij): het Lange Voorhout op nummer 1 in een prachtig voormalig bankgebouw, vol bankkluizen. Dit bedrijf heeft een uitgebreide en interessante kring van opdrachtgevers opgebouwd. Naast vrijwel alle ministeries in Den Haag, de gemeente Den Haag en verschillende provincies mogen we ook …m, het World Trade Center, Koninklijke Bibliotheek, Prinsjesfestival, Festival Forensische Zorg en diverse internationale en culturele organisaties tot onze opdrachtgevers rekenen.

Werkzaamheden

Van ondersteuning tot het zelfstandig uitvoeren en begeleiden van een evenement, het hoort er allemaal bij.  Je bent bereid om alles aan te pakken en je schroomt niet om je eigen ideeën aan te dragen. Je neemt zelf initiatief en bent in staat om (kleinere) projecten zelfstandig te begeleiden; contacten met de opdrachtgevers, met de locatie/studio, de cateraar, de techniek, de logistiek en de artiesten; het komt allemaal aan bod.

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar een sprankelende, representatieve persoonlijkheid, die durft, creatief is, initiatief neemt, contactueel sterk onderlegd is. Een talent die ons ondersteunt bij onze online, hybride en fysieke events.

Wat bieden wij

Je komt veel op locaties, overal in het land, je ziet veel en krijgt veel kansen. We zoeken iemand die de kansen ook pakt!

SPITZ

SPITZ is een begrip voor hen die o.a. een energieke liveshow, conferentie, masterclass, werkbezoek, webinar, festival willen organiseren op een wijze die anders is.. Betrokken, creatief en verrassend zijn goede typeringen voor ons bureau. De focus ligt op creatieve concepten en vanzelfsprekend een vlekkeloze productie en registratie. Ons bureau is gevestigd aan de mooiste laan van Europa (vinden wij): het Lange Voorhout op nummer 1 in een prachtig voormalig bankgebouw, vol bankkluizen. SPITZ heeft een uitgebreide en interessante kring van opdrachtgevers opgebouwd. Naast vrijwel alle ministeries in Den Haag, de gemeente Den Haag en verschillende provincies mogen we ook Bol.com, het World Trade Center, Koninklijke Bibliotheek, Prinsjesfestival, Festival Forensische Zorg en diverse internationale en culturele organisaties tot onze opdrachtgevers rekenen. SPITZ heeft vanaf maart 2020 een enorme DIGITALE draai gemaakt en onze uitgebreide en interessante kring van opdrachtgevers zijn meegegaan.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 1-2-2023