Uitdagende events stage

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair events
  • Wanneer
    Ingetrokken 20 - 24 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    € 400 per maand
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een begrip voor hen die o.a. een congres, energieke liveshow, webinar, festival, gala of evenement willen organiseren op een wijze die anders is.. Betrokken, creatief en verrassend zijn goede typeringen voor ons bureau. De focus ligt op creatieve concepten en vanzelfsprekend een vlekkeloze productie en registratie. Ons bureau is gevestigd aan de mooiste laan van Europa (vinden wij): het Lange Voorhout op nummer 1 in een prachtig voormalig bankgebouw, vol bankkluizen. Dit bedrijf heeft een uitgebreide en interessante kring van opdrachtgevers opgebouwd. Naast vrijwel alle ministeries in Den Haag, de gemeente Den Haag en verschillende provincies mogen we ook …m, het World Trade Center, Koninklijke Bibliotheek, Prinsjesfestival, Festival Forensische Zorg en diverse internationale en culturele organisaties tot onze opdrachtgevers rekenen.

Werkzaamheden

Van ondersteuning tot het zelfstandig uitvoeren en begeleiden van een evenement, het hoort er allemaal bij.  Je bent bereid om alles aan te pakken en je schroomt niet om je eigen ideeën aan te dragen. Je neemt zelf initiatief en bent in staat om (kleinere) projecten zelfstandig te begeleiden; contacten met de opdrachtgevers, met de locatie/studio, de cateraar, de techniek, de logistiek en de artiesten; het komt allemaal aan bod.

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar een sprankelende, representatieve persoonlijkheid, die durft, creatief is, initiatief neemt, contactueel sterk onderlegd is. Een talent die ons ondersteunt bij onze online, hybride en fysieke events.

Wat bieden wij

Je komt veel op locaties, overal in het land, je ziet veel en krijgt veel kansen. We zoeken iemand die de kansen ook pakt!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Entertainment / Events
  • Klein (10-49)
  • 's-Gravenhage, Nederland