Uitdagende marketing en communicatie stage bij kringloopbedrijf RataPlan in Heerhugowaard

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing en communicatiemedewerker
  • Wanneer
    Ingetrokken 20 - 28 weken 32 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    € 300 per maand
Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een supertoffe, leerzame stageplek op het gebied van Marketing en Communicatie? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Heb jij een vlotte pen, gevoel voor design en is communicatie helemaal jouw ding? Vind je kringloopwinkelen daarnaast leuk en/of lijkt de branche je interessant? Kom dan vooral eens op gesprek.

Werkzaamheden

Jij houdt je samen met ons bezig met de on- en offline campagnes van dit bedrijf. Samen met je collega’s ben je o.a. verantwoordelijk voor onze social media, de website en webshop, media-uitingen zoals persberichten en advertenties. Ook doe je onderzoek naar de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van Marketing en Communicatie. Je kunt veel van ons leren, maar wij leren ook graag van jouw expertise en ervaring.

Gewenste profiel

Jij bent een enthousiaste en initiatiefrijke HBO of WO-student(e) met kennis van  Marketing / Communicatie / Media. Van samenwerken krijg jij energie. Creatieve teksten schud jij zo uit je mouw en je hebt affiniteit met online marketing en social media. Je bent beschikbaar **vanaf januari/februari**voor minimaal 5 à 6 maanden, 4 dagen per week. Als je ervaring hebt met Adobe InDesign is dat handig, maar dit is geen vereiste.

Wat bieden wij

Dit bedrijf biedt jou een leerzame omgeving in een duurzame organisatie. Je kunt jezelf in deze stage sterk ontwikkelen en krijgt een kijkje in onze keuken van Marketing en Communicatie. Jouw werkplek is op het centraal bureau in Heerhugowaard, je krijgt een stagevergoeding en je hebt leuke collega’s (echt waar, beloofd). Daarnaast breiden wij als organisatie steeds verder uit. Wij blijven ons ontwikkelen en jij kunt als stagiair hier een fantastische bijdrage aan leveren. Tot slot is er ruimte voor eigen initiatief en een school- of afstudeeropdracht.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Detailhandel / Groothandel / Import-Export
  • Groot (250+)
  • Heerhugowaard, Nederland