Stagiair(e) Marketing & Sales gezocht bij het dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair(e) Marketing & Sales
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 249 per maand
Taakomschrijving

Het dit bedrijf is het museum van Nederland voor kunst en geschiedenis met een collectie van ruim 1 miljoen objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Wij staan midden in de maatschappij, dat uit zich bijvoorbeeld in onze samenwerkingspartners en tentoonstellingen, maar ook doordat wij vanuit meerdere perspectieven willen verzamelen en de collectie belichten.

We zoeken een enthousiaste stagiair Marketing & Sales voor 36 uur per week, gedurende 5 maanden vanaf februari ‘24. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om verschillende aspecten van Marketing & Sales te verkennen en je vaardigheden op dit gebied verder te ontwikkelen. En ondersteun je bij diverse werkzaamheden voor de marketing-, sales- en andere clusters.

Werkzaamheden

  • Beantwoorden van vragen over media-inzet, advertenties en de toeristische branche.
  • Actieve deelname aan het bedenken van campagnes voor lopende tentoonstellingen en projecten.
  • In kaart brengen en bijwerken van netwerken binnen de media en toeristische branche.
  • Nauwkeurig bijhouden en updaten van het CRM-systeem.
  • Afhandelen van verzoeken uit de advertentie- en reisbranche.
  • Assisteren bij de voorbereiding van ontvangsten van relaties, potentiële partners en andere evenementen.

Je krijgt de ruimte om te werken aan opdrachten vanuit je opleiding en je mag deelnemen aan netwerkevenementen.

Gewenste profiel

We zijn benieuwd naar wie jij bent, welk talent je toevoegt aan ons team en waar jij je verder in wil ontwikkelen. Voor het dit bedrijf is je komst heel belangrijk. We zoeken iemand die:

  • Een hbo-/wo-opleiding in de richting Communicatie, Hotelschool, Toerisme of Marketing volgt.
  • Weet van aanpakken en je laat je niet snel uit het veld slaan.
  • Sterke sociale vaardigheden heeft.
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels bezit.
  • Interesse heeft in kunst en cultuur.

Wat bieden wij

Het dit bedrijf is van én voor iedereen. Jij krijgt de kans om ervaring op te doen bij hét museum van Nederland. Ook krijg je de kans om ervaring op te doen binnen een fijn team in een inspirerende omgeving met de juiste begeleiding. Je ontvangt een stagevergoeding van € 250,- bruto op basis van 36 uur per week.

Ben je enthousiast geworden?

Het Rijksmuseum streeft naar gelijkheid, diversiteit en inclusie en nodigt iedereen van harte uit om te solliciteren. Als je in aanmerking wilt komen voor de stageplek vanaf februari 2024, dien jouw sollicitatie dan uiterlijk vóór maandag 4 december in. Alleen sollicitaties via het sollicitatieformulier op onze website worden in behandeling genomen. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 12 december. Je zult in gesprek gaan met Nick Post, Salesmanager, en Ahlem Taboubi, Junior Medewerker Marketing.

Vragen?
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruitmentafdeling, Nina Bartelsman, via tel.nr. 020-6747000 of via vacatures@rijksmuseum.nl. Voor inhoudelijke vragen over de stage kan je contact opnemen met Ahlem Taboubi via a.taboubi@rijksmuseum.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Rijksmuseum

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is het museum van Nederland voor kunst en geschiedenis met een collectie van ruim 1 miljoen objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Wij staan midden in de maatschappij, dat uit zich bijvoorbeeld in onze samenwerkingspartners en tentoonstellingen maar ook doordat wij vanuit meerdere perspectieven willen verzamelen en de collectie belichten. Wij streven naar diversiteit in onze teams om dit te realiseren.