Meewerk Stage fondsenwerving gezocht het dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Fondsenwerving stagiair
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 250 per maand
Taakomschrijving

De afdeling Development is verantwoordelijk voor (inter)nationale fondsenwerving met als doel extra steun te generen voor het dit bedrijf alsook een breed draagvlak te creëren. De afgelopen jaren is meer dan ooit duidelijk dat subsidie van de overheid, bijdragen van het bedrijfsleven en fondsen, schenkingen, nalatenschappen en Vrienden essentieel zijn en blijven voor het dit bedrijf.

De afdeling bestaat uit 18 personen bij Development en nog eens 14 personen bij de subafdeling Evenementen & Ontvangsten.

Vrienden

Het cluster Vrienden heeft de verantwoordelijkheid om zo veel mogelijk museumliefhebbers door middel van lidmaatschappen te verbinden aan het dit bedrijf. Het dit bedrijf is voor iedereen, daarom streven we ernaar om ook deze groep zo divers mogelijk te laten zijn. Inmiddels zijn er 19.000 dit bedrijf Vrienden, Rijksextra Vrienden (<40 jaar) en Patronen. Het team ontwikkelt ieder jaar een uiteenlopend programma met ontvangsten binnen en buiten het museum, zoals previews van tentoonstellingen, beursbezoeken en avondopenstellingen. Maar denk ook aan (online) producties zoals lezingen, interviews en rondleidingen. Om dit alles goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar een:

Meewerk Stage Fondsenwerving (m/v/x)\ Voor 32-36 uur per week, voor de duur van 5-6 maanden

Functieomschrijving

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons vanaf februari 2023 kan ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden.\

Werkzaamheden

  • Meewerken aan de organisatie van online en offline evenementen voor Rijksvrienden, zoals previews van tentoonstellingen, avondopenstellingen en (online) lezingen.

  • De administratie van het Vriendenbestand op orde houden middels het CRM-systeem Microsoft Dynamics.

  • Vriendenvragen beantwoorden per e-mail en telefoon.

  • Het samenstellen en versturen van Vrienden welkomstpakketten.

  • Meedenken met het Vriendenteam over nieuwe programmering, wervingsstrategieën en het diversifiëren van de doelgroep.

Gewenste profiel

  • Mbo- of hbo-student.

  • Hands-onmentaliteit.

  • Goede social skills.

Wat bieden wij

Deel uitmaken van een actief en leuk team waarbij je je talenten verder kunt ontwikkelen.\ \ De kans om een geweldige ervaring op te doen in het dit bedrijf. De stagevergoeding is € 250,- bruto per maand op basis van 36 uur.\ \ Deze vacature betreft een meewerkstage. Om deze reden is het helaas niet mogelijk een afstudeeronderzoek te verrichten tijdens de stageperiode.

Reageren

Het Rijksmuseum is van en voor iedereen. Daarom stellen wij ons tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen. Wij nodigen alle geïnteresseerden van harte uit te reageren. Als je in aanmerking wilt komen voor de stageplek vanaf februari, dan dien je jouw sollicitatie graag uiterlijk 13 januari 2023 via het sollicitatieformulier op onze website.

Vragen

Voor nadere informatie over de procedure en inhoud van de stage vacature kan je contact opnemen met Jikke Valé via het e-mailadres recruitment@rijksmuseum.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Rijksmuseum

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is het museum van Nederland voor kunst en geschiedenis met een collectie van ruim 1 miljoen objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Wij staan midden in de maatschappij, dat uit zich bijvoorbeeld in onze samenwerkingspartners en tentoonstellingen maar ook doordat wij vanuit meerdere perspectieven willen verzamelen en de collectie belichten. Wij streven naar diversiteit in onze teams om dit te realiseren.