Leuk facilitaire meewerk stage in Den Haag

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stage Facilitair & Sociaal Beheer (24-40 uur per week)
  • Wanneer
    Ingetrokken 12 - 26 weken 24 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Zie salaris opmerking
    Vergoeding op basis van 40 urige werkweek
Taakomschrijving

Is ANNA Vastgoed & Cultuur op zoek naar jou?

ANNA Vastgoed & Cultuur creëert werkplekken voor creatieve ondernemers in lege panden. Ze zet alles op alles om er communities te laten opbloeien waar mensen elkaar inspireren en kennis delen. Zo maakt ANNA Vastgoed & Cultuur het pand én de stad sprankelender en levendiger.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zijn niet in één zin te vatten, iedere dag is weer anders bij ANNA Vastgoed & Cultuur. Hoe maak je een nieuwe plek gereed voor tijdelijk gebruik? Wat komt er kijken bij het beheer van een locatie en welke mensen passen het beste in deze omgeving? Naast facilitair beheer speelt ook sociaal beheer een belangrijke rol. ANNA Vastgoed & Cultuur is meer dan de beheerder, zij vormt samen met de gebruikers het gezicht van de plek waarbij de vastgoedeigenaar ontzorgt wordt.

Gewenste profiel

ANNA Vastgoed & Cultuur is op zoek naar een leergierige student die zijn/haar handen letterlijk en figuurlijk uit de mouwen steekt en ons team pro-actief ondersteunt bij de afdeling beheer. Deze facilitaire stage is echt een meewerkstage op beheervlak.

Onze voorkeur gaat uit naar studenten die tenminste 3 dagen per week beschikbaar zijn en voor een periode van ca 3 maanden maar meer dagen en een langere periode is nog fijner natuurlijk

Wat bieden wij

Je werkt echt mee in het professionele en enthousiaste ANNA Vastgoed & Cultuur team

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Den Haag, Nederland