Content Marketing Stage beschikbaat!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketeer stage
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 28 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
Taakomschrijving

DE MAAT FABRIEK en THE EYENDE BERG zijn op zoek naar een stagiair Content Marketing

Binnen onze jonge en energieke marketingafdeling zijn wij op zoek naar een stagiair met gevoel voor content marketing. Als onderdeel van ons marketing team ga jij ons helpen onze marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. 

Jij zet DE MAAT FABRIEK en dit bedrijf op de kaart!

Wie is DE MAAT FABRIEK?

DE MAAT FABRIEK (DMF) is een nieuw online B2C platform waar je jouw eigen maatwerk kast in drie stappen kunt ontwerpen en bestellen. De verkoop, productie en installatie hebben we allemaal in huis. Dus alle kasten worden bij ons in huis gemaakt. DE MAAT FABRIEK is een heel nieuw platform (dec 2021) en een splinternieuw merk die alleen online een winkel heeft. Je kunt je dus wel voorstellen hoe belangrijk de online zichtbaarheid is en wat het effect kan zijn van succesvolle social media kanalen en goedlopende marketing campagnes. Aangezien we van scratch af aan beginnen kun je hier veel leren en kijken we uit naar jouw input en kennis. Content is key in deze stage! 

Wie is dit bedrijf?

dit bedrijf (TEB) is en een creatief retail productie bedrijf. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van uiteenlopende retail projecten. Denk aan pop-ups, etalages, showrooms en/of complete winkels.  dit bedrijf is een B2B speler, waarbij (grote) retail merken onze klanten zijn. Om deze retail klanten te kunnen binden en bereiken is het belangrijk dat we ons portfolio en de dingen die we doen laten zien op social media. Deze contentkalender is in your hands! Hoe leuk is dat.

Werkzaamheden

Tijdens deze praktische stage zorg je voor de content kalender van de DE MAAT FABRIEK en dit bedrijf socials. Maar voel je ook vrij te kijken naar andere kanalen die we mogelijk kunnen inzetten, denk aan Pinterest, Youtube, TikTok, Blogs etc. Je gaat zelfstandig en met veel verantwoordelijkheid aan de slag, waarbij je jezelf verder ontwikkelt. Er is veel ruimte voor jouw inbreng: heb je een leuk idee voor een blogartikel, video, Facebook- of Instagram Post, dan horen wij dat graag! Daarnaast kun je jouw creativiteit de vrije loop laten in onze eigen studio voor fotografie en video. Alle attributen zijn hier aanwezig. 

Tijdens jouw stage:

  • Produceer en publiceer je content, en vertaal je deze door naar onze eigen middelen, zoals nieuwsbrieven, webshop, brochure, etc. 

  • Bedenk je inspirerende content die je in samenwerking met andere collega’s produceert;

  • Bewaak je de DMF en TEB-merkpositionering

  • Analyseer je de social media performance en trekt hier conclusies uit

Gewenste profiel

  • Je bent een 2e, 3e of 4e jaars hbo- of wo-student richting Marketing, Media & Design, Communicatie, Commerciële Economie, Bedrijfskunde (marketingrichting) of vergelijkbaar.

  • De wereld van blogs en online platforms is voor jou geen onbekend terrein.

  • Je hebt enige stage- of werkervaring (bijbaan) in een dynamische en commerciële omgeving.

  • Je bent proactief, creatief, enthousiast en zelfstandig en beschikt over een groot inlevingsvermogen.

  • Je kunt naast je opdracht minimaal 3-4 dagen per week meewerken in het team.

  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met interieur en retail

Wat bieden wij

What’s in it for you?

Een uitdagende stage bij een start-up merk (DMF) en een succesvol internationaal merk (TEB) die allebei continu in beweging zijn en waar met prachtige projecten gewerkt wordt. 

We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit! Werkplezier, een snelle omgeving waarin je veel kunt leren en een spiksplinter nieuw kantoor. Een prima stagevergoeding. Gedreven en enthousiaste collega’s die in een informele en open sfeer met elkaar samenwerken om het beste resultaat te behalen. Samen hard werken, maar ook samen lachen. Daarbij kun je naast samen werken, ook samen sporten met gratis sportlessen in onze GYM.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Anders
  • Klein (10-49)
  • Westzaan, Nederland