Social media / communicatie stage (vanaf september 2023) in Dreumel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair(e) social media / communicatie
  • Wanneer
    Ingetrokken 16 - 24 weken 24 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Ben jij een creatieve spin in het web? Ben je gek op social media, branding en alles wat ermee te maken heeft? Dan pas jij perfect in het team van dit bedrijf & Viv! Christmas. Tijdens de stage versterk jij ons team bij het verder branden van ons merk door de inzet van social media. Facebook en Instagram worden jouw speelterrein en je bent hier dan ook goed in thuis. Je maakt en plaatst stories, berichten op de feed en met jouw creativiteit kom je met suggesties om de community nog verder uit te breiden.

Samen met het team ben je nauw betrokken bij het nog verder ontwikkelen van de kanalen, de groei van de community en het nog beter branden van ons merk op de sociale kanalen. Vind jij het leuk om voor en achter de camera te staan, jouw creatieve gedachten te delen en om te zetten in content en in contact te staan met de community? Dan nemen we je graag mee in de wereld van marketingcommunicatie binnen een webshop.

Werkzaamheden

Tijdens de stage ondersteun je ons team bij verschillende werkzaamheden.

  • Je gaat aan de slag met het schrijven en bedenken van relevante content voor onze social media kanalen en maakt/ontwerpt hiervoor het juiste beeldmateriaal (foto’s en video’s);
  • Je speelt een belangrijke rol bij het onderhouden van de klantrelaties via social media;
  • Je ondersteunt het team met het opzetten van campagnes en het vormgeven hiervan;
  • Je houdt alle berichten en reacties in de gaten en reageert hier actief op;
  • Je biedt ondersteuning aan het team bij het schrijven van SEO teksten, nieuwsbrieven en blogs;
  • Je levert een bijdrage op het gebied van strategie op onze online marketing.

Gewenste profiel

  • Je bent een creatieveling die helemaal thuis is in de wereld van social media en je hier ook graag nog verder in verdiept. Je bent niet bang om initiatief te tonen en jouw ideeën te delen.
  • Je volgt bij voorkeur een HBO/WO opleiding in de richting van social media, (marketing)communicatie, branding, of vergelijkbaar;
  • Je bent beschikbaar voor 4-6 maanden en minimaal 3 dagen in de week vanaf september 2023;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en geschrift), goede beheersing van de Engelse taal is een pré;
  • Je bent creatief, initiatiefrijk en enthousiast om te leren;
  • Je hebt affiniteit met social media en bent op de hoogte van de laatste trends;
  • Ervaring met Adobe Creative Cloud, zoals Photoshop, is een pré.
  • En last but not least: affiniteit met (zijden) bloemen en helemaal gek van Kerst?  Dan pas je helemaal in ons team!

Wat bieden wij

Wij bieden een gezellige en leerzame stageplek in een klein team. Hierdoor heb je veel verantwoordelijkheden en leer je snel. Je krijgt de vrijheid om mee te denken en jouw ideeën in de praktijk over te brengen. De vergoeding wordt nog bepaald aan de hand van het aantal werkuren per week. 

Ons bedrijf is gevestigd in een gloednieuw en sfeervol ingericht pand in Dreumel. Wanneer je in het bezit bent van eigen vervoer is ons bedrijf snel te bereiken via de A15 of A2. Met openbaar vervoer (bus) ben je in ca. 45 minuten vanaf station Den Bosch bij ons bedrijf.

Klinkt dit als een perfecte stage voor jou? Stuur ons dan een bericht met CV + motivatie t.a.v. Kirsten Kraaijeveld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Viv! Home Luxuries

Viv! Home Luxuries

Viv! Home Luxuries is een Nederlands merk gericht op luxe en hoogwaardige lifestyle artikelen waar je een goed gevoel van krijgt. Denk aan zijden bloemen, kransen, kunstplanten en prachtige woonaccessoires. Al onze producten zijn bijzonder, onderscheidend en van zeer hoge kwaliteit en worden altijd mooi verpakt.

Viv! Christmas is ons merk gericht op luxe en exclusieve kerstdecoratie. Onze kerstboomversieringen zijn met zorg gemaakt van onder andere mond geblazen glas en handgedecoreerd met glitters. De luxe kerstdecoratie blinkt uit door de vele details en vormt een echte blikvanger in ieder interieur. Wij importeren met name uit Amerika en onze klanten vind je door heel Europa.

Wij zijn gevestigd in een gloednieuw en sfeervol ingericht pand in Dreumel. Hier vind je ons grote magazijn, mooie kantoren en een inspirerende showroom/winkel voor onze klanten.