Uitdagende stage communicatie dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
medewerker Communicatie&Impact
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Great jobs 

dit bedrijf is een bedrijf van mensen voor mensen.

Vanaf 1 januari 2023 is er een nieuw groot schoonmaakbedrijf in Nederland: dit bedrijf. Met in totaal 8.000 medewerkers, één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland.

Ons doel? Impact maken door het bieden van betekenisvol werk. Werk dat van waarde is voor onze eigen medewerkers, onze klanten en de maatschappij. Als familiebedrijf begint dat voor ons bij onze eigen medewerkers. Iedereen die wil werken, kan bij ons een baan vinden. Wat je achtergrond, opleidingsniveau of achterstand tot de arbeidsmarkt ook is. Want ons werk is belangrijk. Onze medewerkers zorgen dagelijks voor een prettige, schone en veilige werk-, leer- en leefomgeving. En daar zijn we trots op. Daarom spannen wij ons in om de maatschappelijke positie van onze medewerkers te verstevigen en de waardering voor hun werk te vergroten. Zo vergroten we onze impact en verkleinen we ongelijkheid.

Werkzaamheden

Je werkt samen met 3 collega's op de afdeling Communicatie & Impact. Omdat dit bedrijf per 2 januari een samenvoeging is van meerdere schoonmaakbedrijven binnen de Vebego Holding ligt er een stevige uitdaging op het gebied van interne communicatie, impact en cultuur.

Je assisteert onze communicatieadviseur met allerhande vraagstukken op het gebied van interne communicatie. Van het bedenken van interne campagnes tot het uitvoeren ervan. Het opzetten, uitvoeren van communicatie werkzaamheden en tools met als doel alle medewerkers (8000) optimaal te bereiken, informeren en inspireren.

Gewenste profiel

Zelfstandig kunnen werken, Luisteren, organisatietalent, copywriting, creatief, organisatiesensitief, nieuwsgierig, authentiek, stressbestendig

Wat bieden wij

Je leert wat het is om in een grote organisatie in verandering met een diversiteit aan verschillende doelgroepen alle uitdagingen op het gebied van interne communicatie. Je maakt kennis met een cultuur waarbij impact & iedereen doet mee een vanzelfsprekendheid is.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Zakelijke dienstverlening
  • Groot (250+)
  • Eindhoven, Nederland