Nu solliciteren

Gezocht: Stagiair HRM bij dit bedrijf!

Functie Stagiair HRM
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Monnickendam, Nederland
Uren per week 24 - 36
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking op basis van 36 uur per week
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Binnen ons kleine maar krachtige HRM team binnen dit bedrijf hebben wij ruimte voor een stagiair(e)!

De dit bedrijf

Het enige constante is verandering! De dit bedrijf telt ruim 17.000 inwoners en bestaat uit de kernen Broek in Waterland, Ilpendam, Katwoude, Marken, Monnickendam, Overleek, Purmer, Uitdam, Watergang en Zuiderwoude. Waterland wordt gekenmerkt door een combinatie van authentieke kernen met hoogwaardige cultuurhistorische achtergrond, afgewisseld met een groen en open landschap met een bijzonder veenweidegebied. De naam Waterland verwijst naar de vele waterrijke gebieden, en de ligging aan de Gouwzee en het Markermeer.

De ligging van Waterland nabij Amsterdam en achter de Noordzeekust is economisch, recreatief en toeristisch aantrekkelijk. De combinatie van  die factoren wordt ook wel gezien als ‘het Waterlandse goud’.

Werkzaamheden

In de organisatie spelen momenteel veel interessante vraagstukken op HR gebied. Ook zijn wij bezig met de uitvoering van een Strategisch Personeels Plan (SPP). In dit plan staan projecten als; de invoering van een nieuw functie- en waarderingssysteem (HR21), het opzetten van een Onboardingprogramma en een Personeelshandboek, het efficiënt inrichten van het Personeelsinformatiesysteem, Werving- en selectie enzovoort. Kortom, aan uitdaging geen gebrek! Daarnaast zijn we ook druk bezig om de basis op orde te krijgen. Denk hierbij aan nieuwe briefsjablonen, werkprocessen schrijven, intranet updaten etcetera. Als stagiair(e) loop je in basis mee met de HR adviseurs voor zowel projecten als dagelijkse personeelsvraagstukken en ondersteun je de HR assistent en medewerker Salarisadministratie.

Afhankelijk van ook je eigen interesse kunnen en gaan we concrete werkzaamheden bepalen. Uiteraard is er ook tijd en mogelijkheid om te werken aan een eventuele stageopdracht.

Al met al een leuke, afwisselende en boeiende stage!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023