Nu solliciteren

Toffe eventstage aangeboden in Groningen!

Functie Stagiair Assistent eventmanager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Groningen, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

(Assistent) Eventmanager in de dop?

Ben jij een held in multitasken, hou je van hard werken en een voorliefde voor organiseren. Word jij he-le-maal wild van Excel sheets en zelf ook actief meedraaien in de op- en afbouw van evenementen, om zo te kijken, voelen en proeven hoe dat nou echt allemaal in z’n werk gaat achter de schermen? Dan is dit bedrijf dé stageplaats voor jou!

Werkzaamheden

Zo ziet je dag eruit

De invulling van je stage, wat niet? Als stagiair(e) Assistent Eventmanager draai je mee op de productie afdeling van dit bedrijf. Het ene moment sta je met steigerbuizen in je handen om te helpen met de opbouw en het andere moment zit je met een glimlach aan tafel tijdens een evenement bespreking. Verschillende taken, vaak onder druk, maar altijd gecoördineerd met een glimlach. 

Je ondersteunt voornamelijk de event managers bij de organisatie en realisatie van evenementen, die plaatsvinden op het voormalig Suikerunie terrein. Verder voer je zelfstandig administratieve en ondersteunende werkzaamheden uit; klantencontact, project planning, schrijven van draaiboeken, materialen bestellen, mailbox beheer, (coördinatie) opbouw en breek, etc. hands-on dus! \

De evenementenwereld is een 24/07 business, hierdoor zullen je werkzaamheden zowel doordeweeks als in het weekend plaatsvinden.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023