Marketing stage beschikbaar in Maastricht

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Social media expert
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 8 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Zie salaris opmerking
    Salaris is nog niet mogelijk omdat ik zelf ook nog niks verdien. Al het geld gaat gelijk weer terug naar dit bedrijf. Maar zoals eerder vermeld, als alles goed gaat zit er potentieel wel een goed betaalde baan in, in de toekomst.
Taakomschrijving

Hallo beste studenten, Ik run mijn eigen Griekse producten bedrijfje. Ik verkoop hele hoge kwaliteit extra vierge olijfolie, biologische honing en zeezout voor alsnog. Dit zijn duurdere producten voor de Nederlanders die het niet uitmaakt wat ze betalen voor een product zolang het maar fantastisch is. Het is een vrij nieuw bedrijf en zit echt nog in de opstartfase. Alleen is mijn ervaring met social media marketing nog niet heel sterk en zoek ik dus naar een sympathieke en creatieve jongeman of jonge vrouw die mij daarbij kan helpen.

Werkzaamheden

Het gaat maar om een paar uurtjes per week waar je echt moet werken en dit kan van een afstand want het gaat vooral om het creëren van content en aesthetics om de consumenten te overtuigen dat de gezonde producten die ik verkoop veel beter zijn voor je lichaam en je hersenen dan de boter of zonnebloem olie die veel vaker in het Nederlandse dagelijks leven worden gebruikt.

Gewenste profiel

Liefst iemand met een studie in marketing maar kan ook een andere studie zijn zolang je maar creatief bent en een passie hebt voor gezond, lekker en duurzaam eten/koken. Ook zou het helpen als je groot social media gebruiker bent die mij kan helpen met de brand awareness in Nederland en België.

Wat bieden wij

Omdat het zo'n jong bedrijfje is en ik zelf ook nog vrij jong ben kan ik je beloven dat je niet als een stagiaire word behandeld maar liever als een partner die mij kan helpen in de velden waar ik niet veel verstand van heb. Ook zal je geen ontzettend lange dagen hebben en kan je ervan uit gaan dat er voor de rest van je leven ieder jaar een flesje extra vierge olijfolie van dit bedrijf voor jou klaar staat.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Food & Beverages
  • Micro (1-9)
  • Scheulder, Nederland