Nu solliciteren

Creatieve HBO video & social media stage in Utrecht

Functie Online video & social media
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een creatief en jong trainingsbureau in Utrecht. Met een eigen methodiek (gebasseerd op Design Thinking en positieve psychologie) begeleiden wij professionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vorig jaar hebben wij een online academy ontwikkeld met korte e-learnings, oefeningen en tools.

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een online video & social media stagiair die creatief is, graag eigen idee├źn pitcht en meedenkt om content nog beter te maken.

Als stagiair bij dit bedrijf maak je echt deel uit van ons team. Binnen onze start-up ga je je vooral bezig houden met het bijhouden van social media kanalen, het doorontwikkelen van onze online academie en het vormgeven en monteren van video's. Je neemt daarbij deel aan brainstorm sessies en denkt na over manieren om de kwaliteit en originaliteit van onze content te verbeteren.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat bieden wij:

Spreekt deze stage je aan? Neem contact met ons op!

(www.happybase.me)

Bedrijfspresentatie

Happybase

Happybase is een creatief en jong trainingsbureau in Utrecht. Met een eigen methodiek (gebasseerd op Design Thinking en positieve psychologie) begeleiden wij professionals in hun persoonlijke groei. Vorig jaar hebben wij een online academy ontwikkeld met korte e-learnings, oefeningen en tools (www.happybase.me).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023