Nu solliciteren

Digital designer bij dit bedrijf in Den Haag!

Functie Digital designer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Je krijgt een passende stagevergoeding.
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een wijsneus met een passie voor websites, apps en andere digitale producten? Heb jij affiniteit met het maken en bewerken van digitale interactieve producten, krijg jij energie van mooie vormgeving en wil je hier nog beter in worden? Houd je daarnaast van afwisseling en projectmatig werken? Dan ben jij de digitale wijsneus die wij zoeken!

dit bedrijf is een onafhankelijk adviesbureau dat organisaties helpt met het succesvol realiseren van ontwikkeling en verandering. We bedenken en maken (communicatie)campagnes, concepten en creëren content. Hierbij zetten we een brede mix van (communicatie) middelen in, zowel online (tools) als offline activiteiten.

Wij zijn op zoek naar iemand die als onderdeel van het dit bedrijf team actief mee wil werken aan het ontwerpen en maken van digitale interactieve oplossingen zoals leerapps en communicatietools en daarnaast meehelpt bij het produceren en (grafisch) vormgeven van communicatiecampagnes en digitale content voor van onze klanten.

Werkzaamheden

Je draait mee in alle aspecten van het ontwerpen en maken van digitale interactieve oplossingen en het produceren van content. De specialisaties van jouw opleiding staan centraal; interaction design, front-end development en visual interface design. Denk hierbij aan:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Zie jij het zitten om in startup aan de slag te gaan, waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt? Dan kunnen wij niet wachten om met jou in gesprek te gaan! Neem snel contact met ons op of stuur direct een originele motivatie naar info@t-wise.nl onder vermelding van ‘stage Digital Designer’. We kijken ernaar uit!

www.t-wise.nl

T-wise

T-wise is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van digitale leeroplossingen. T-wise vergroot de impact impact van leer- & ontwikkeltrajecten door een optimale inzet van digitale tools en leerapps.
We zijn een jonge & ambitieuze startup, waar we houden van hard werken, veel lol maken en spelletjes spelen tussen de bedrijven door. De vrimibo staat zeer hoog in het vaandel!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023