Nu solliciteren

Stageplek allround secretaresse

Functie Secretaresse
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor onze afdeling Service Desk zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiaire met commercieel inzicht en gevoel voor de klant! Het betreft een zeer afwisselende en uitdagende stageplaats, waarbij je zal worden gezien als volwaardig teamlid met veel verantwoordelijkheden. Uiteraard word je door één van onze collega’s begeleid in dit leertraject en is er zodoende voldoende ruimte voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je vanaf eind januari beschikbaar voor een periode van 4 maanden of langer en kijk je er naar uit om deel uit te maken van ons gezellige team? Dan zien wij jouw motivatie en cv graag verschijnen! Voor vragen kan je contact opnemen met Marielle van Zwaan 06-15526498.

PRMD

PRMD staat voor compleet vastgoedbeheer. Wij nemen de regie voor u in handen: van verhuurstrategie tot het verhuur klaar maken van een object, van de volledige huuradministratie tot onderhoud en incassotrajecten. In onze visie is vastgoedmanagement meer dan administratie alleen. Het is het technisch, commercieel en financieel management van uw vastgoedportefeuille. Onze dienstverlening stemmen wij af op uw vraag voor het optimale rendement van uw vastgoed. Al onze klanten hebben een persoonlijk aanspreekpunt voor vlotte dienstverlening.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023