Nu solliciteren

Stage social media manager / content creator

Functie Online marketeer (stagiair)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Wateringen, Nederland
Uren per week 24 - 36
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Tijdens jouw stage als online marketeer ga je proeven van de verschillende marketing- en communicatiefacetten? Als stagiair Online Marketing help je mee met het opzetten en optimaliseren van online campagnes in Social, Display en Search. Je creëert en optimaliseert uitingen voor diverse Social Media kanalen. Samen met de Online Marketeer ga je ook aan de slag met het opzetten van campagnes.

Werkzaamheden

Je helpt bij het boosten van Social Media posts door de inzet van betaalde campagnes. Jij bedenkt voor welke doelgroep en kanaal je dit het beste kan doen. Je ondersteunt bij het maken van online marketingvoorstellen, het verbeteren van de campagnes in Google Ad. En je onderzoekt de laatste trends en inspireert het team met vette ideeën. Misschien bedenk jij wel om een nieuw kanaal in te gaan zetten en ga je dit zelf begeleiden.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

In een omgeving waarin passie, groei, creativiteit,  zelfstandigheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Een stagevergoeding of bonus is mogelijk. Wij streven ernaar om succesvolle stagiaires na afloop van de stage een fulltime job te kunnen aanbieden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023