Nu solliciteren

Finance stage met veel afwisselende taken in de dynamische organisatie

Functie Stagiaire finance & control
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

ProMedia Group is uitgever van toonaangevende business-to-business vakbladen en websites in de sectoren mobiliteit, verkeer en transport. Dagelijks informeren wij directeuren, managers, ondernemers en andere professionals over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Naast het maken van nieuws organiseren we hoogwaardige (inter)nationale congressen en vakbeurzen in de sectoren waarin we opereren. Wij geloven dat het delen van kennis leidt tot een beter ondernemersklimaat. ProMedia Group bereikt 400.000 unieke bezoekers per maand en onze wekelijkse nieuwsbrieven gaan naar 50.000 abonnees. Ongeveer 10.000 professionals per jaar bezoeken onze evenementen.

ProMedia Group is gevestigd in Rotterdam. Als Finance stagiair(e) maak je deel uit van de afdeling Business Support.

ProMedia Group groeit snel en is daarom op zoek naar een stagiair(e) voor de bovenstaande periode, wil jij veel leren en zelf doen in een enthousiast en ambitieus Finance team dan is ProMedia Group de juiste stageplek voor jou.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

ProMedia Group is een jong bedrijf waar zelfstandigheid hoog in het vaandel staat, wij zijn dan ook op zoek naar een stagiair(e) die zelfstandig kan werken en een proactieve werkhouding heeft. Daarnaast verwachten wij een flexibele instelling met betrekking tot de werkzaamheden.  

Naast het bovengenoemde verwachten wij de volgende zaken:

Beheersing van de Nederlandse taal in zowel schrift als spraak

Wat bieden wij

Werkzaamheden zijn afwisselend en je werkt in de leuk team op een mooie locatie in het centrum van Rotterdam.

ProMedia Group Services

ProMedia Group
ProMedia Group is multimediabedrijf van toonaangevende business-to- business online vakbladen in de mobiliteitssector en groeit sterk. Voor deze platformen organiseren we hoogwaardige congressen en beurzen in binnen- en buitenland. Hierbij wordt de kennis en het netwerk van de vakbladen ingezet voor spraakmakende events.
ProMedia Group is tien jaar terug gestart, inmiddels met meer dan 70 werknemers, maar heeft nog steeds een start-up mentaliteit; enthousiast, innovatief, hands-on. 5 jaar op rij wonnen we vanwege onze structurele sterke groei een FD Gazellen Award.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023