Nu solliciteren

Leuke en leerzame E-Commerce & Online Marketing stage in Berkel en Rodenrijs!

Functie E-Commerce, Online Marketing, Social media, E-mail marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Berkel en Rodenrijs, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je nieuwsgierig, creatief en leergierig? Dat is mooi, want dan zoeken wij jou! Start bij dit bedrijf - …m als E-Commerce Stagiair. Dan weet je binnen no-time alles over SEA, SEO, data, content en e-mailmarketing.

Werkzaamheden

Tijdens deze stage ondersteun je de E-commerce afdeling van dit bedrijf - …m. Je zult actief meewerken aan de verschillende projecten. Een opdracht/onderzoek voor je opleiding uitvoeren naast de stage is natuurlijk mogelijk. Je doet veel ervaring op in verschillende onderdelen: van online marketing tot e-commerce. Zo kun je goed ontdekken waar jouw passie ligt. Je wordt begeleid door de e-Commerce Manager en bureaus met wie wij samenwerken.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

CROP

CROP - nonpaints.com is ooit begonnen als een uit de hand gelopen liefde voor auto’s en autolak. Nu zijn we een internationale webwinkel met meer dan 15.000 producten, direct uit voorraad leverbaar met internationale zendingen. Ons team van specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij jou te bezorgen. Met ons complete team werken wij graag mee om jouw project een waar succes te maken!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023