Nu solliciteren

Uitdagende Social Media en Content stage bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Stage Social Media en Content-Marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking o.b.v. 40 uur
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf, een ambitieus jong merk uit Amsterdam dat mensen blij maakt met gepersonaliseerde sterrenhemel posters van hun onvergetelijke momenten. De geboorte van een zoontje of dochter, een eerste zoen of het JA-woord – samen met illustratoren en kunstenaars zorgen wij ervoor dat iedereen een passend design in onze collectie vindt. Daarnaast hebben we  ook onze eigen voorleesboek in samenwerking met illustrator Marta Abad Blay!

dit bedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid, op alle mogelijke vlakken. We focussen nu op Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, en hebben grote plannen – zowel qua geografische groei als qua collectie.

Stagiair(e) Marketing & Communicatie: Influencer marketing!

Ons team bestaat nu uit 8 personen en een vaste groep freelancers. Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die zich richt op de influencer en content marketing. Als stagiair heb je een belangrijke rol in ons team. Samen zetten we ons in voor passende en interessante content die past bij onze boodschap, mooie momenten vastleggen met en in de sterren!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We zoeken iemand die minimaal 4 dagen per week aan de slag gaat op ons kantoor in Amsterdam. Eventueel kan je na afloop van de stage parttime of fulltime aan boord blijven. Lijkt het je leuk om MrStarsky te komen versterken, twijfel dan niet en stuur je cv + motivatiebrief naar jobs@mrstarksy.com!

Bedrijfspresentatie

MrStarsky

MrStarsky is een jong merk uit Amsterdam dat mensen blij maakt met gepersonaliseerde sterrenhemel posters van hun onvergetelijke momenten. De geboorte van een zoontje of dochter, een eerste zoen of het JA-woord – samen met illustratoren en kunstenaars zorgen wij ervoor dat iedereen een passend design in onze collectie vindt. MrStarsky is de afgelopen twee jaar enorm gegroeid, op alle mogelijke vlakken. We focussen nu op Nederland, België en Duitsland en hebben grote plannen – zowel qua geografische groei als qua collectie. Kijk voor meer informatie op https://www.mrstarsky.com/

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023