Nu solliciteren

Uitdagende mbo 4 evenementen-meeloopstage bij de leukste concertzaal van Eindhoven!

Functie Stagiair(e) Development
Opleidingsniveau MBO niveau 4
Locatie Eindhoven, Nederland
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2023
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Dit is de fulltime stagevergoeding (38 uren). Bij minder uren wordt de stagevergoeding naar rato berekend.
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

dit bedrijf bestaat 30 jaar en in die jaren hebben vele bijzondere, grote, kleine, maar allemaal talentvolle musici ons podium aangedaan. Hier hebben veel verschillende bezoekers een magische avond meegemaakt. Met een wereldakoestiek en ruimte voor allerlei muziekgenres en daarmee ook een zeer divers publiek, is het Muziekgebouw in hartje Eindhoven een bijzondere plek. Een plek die de komende jaren nog veel meer een muziekpodium van, voor en door de stad mag worden. Waar talrijke ideeën leven om meer publiek te laten genieten van muziek, om meer makers een podium te geven en kortom nog meer mensen een muzikaal huis te bieden met volop ontmoeting en beleving.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) op de afdeling development werk je nauw samen met de projectmanagers en ondersteun je in de uitvoering van het zakelijke verhuur, sponsor- en fondsenbeleid. Als onderdeel van ons team help je je collega’s o.a. met de voorbereidingen van concerten en evenementen. Zo nodig je gasten uit, maak je offertes voor commerciële verhuringen, registreer je aanmeldingen en doe je de administratie en productionele taken rondom de organisatie van evenementen. Daarnaast breng je relaties en prospects in beeld en zorg je voor optimaal beheer van het planningssysteem. Natuurlijk ben je er ook bij ook als (mede) gastheer/gastvrouw tijdens evenementen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dit bieden wij jou:

Allereerst een boeiende stage in een unieke omgeving binnen de cultuur branche, waar écht geen dag hetzelfde is. Een plek waar we je vrij laten om te leren, je ideeën uit te werken, jezelf te ontplooien en waar je altijd kunt rekenen op support als je die nodig hebt. Natuurlijk krijg je voor al je harde werk ook een stagevergoeding. Deze bedraagt €250,- bruto op fulltime basis. Tot slot krijg je de allerleukste collega’s en worden er gezellige personeelsborrels georganiseerd.

Muziekgebouw Eindhoven

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2023