Nu solliciteren

Online automotive stage bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie E-commerce, sales en marketing.
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 4 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij een passie voor Automotive en ken je jouw weg online? Wel eens van … en … gehoord? Of weet je het verschil tussen een AMG en een M-pakket?

Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Werk gezellig op kantoor in Oud-West, vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. Je werkt samen met een jong en enthousiast team van tien medewerkers en eventuele andere stagiaires. 

Dagelijks staat er een verse lunch op tafel, en je mag samen met ons elke maandagmiddag sporten met een personal trainer bij sportschool BodyTime naast ons kantoor**.** Én tot slot kan je met ons op vrijdagmiddag (met mooi weer) de (kantoor)boot op!

dit bedrijf bied haar service aan 800 autobedrijven die in totaal 150.000 voertuigen, onderdelen en banden Europees adverteren en doorplaatsen op externe portalen zoals …, … en ….

Tevens draagt dit bedrijf bij aan duurzaamheid door circulariteit te stimuleren middels de inzet van haar software om zo hergebruik van onderdelen en levensverlenging van voertuigen te stimuleren.

Werkzaamheden

Je stapt in onze salestrein. Je belt potentiële nieuwe afnemers op en verstuurd hen informatie over dit bedrijf. Dat kan gaan over de export van voertuigen of over het starten van een webwinkel. Je draagt bij aan het verbeteren van de verkoopstrategie binnen dit bedrijf.

Verder ga je af en toe met een collega met de auto op pad om een nieuwe klant op locatie op weg te helpen, door bijvoorbeeld foto’s te maken van producten en deze om te toveren naar een perfecte advertentie.

Je gaat stage lopen bij een jong en innovatief bedrijf, bezig met serieuze en ambitieuze plannen. Er heerst een informele werksfeer; work hard, play hard.

Gewenste profiel

Je bent commercieel vaardig, collegiaal en hebt een rijbewijs. Verder zijn je kwalificaties afhankelijk van je studie en opdracht. Heb je talent, ambities en potentie? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden wij

Je gaat stage lopen bij een jong en innovatief bedrijf, bezig met serieuze en ambitieuze plannen. Er heerst een informele werksfeer; work hard, play hard. Verder staat er elke dag een verse lunch voor je op tafel.

Kortom, durf jij de uitdaging aan bij EuroStocks?

Bedrijfspresentatie

EuroStocks B.V.

Eurostocks is een e-commerce bedrijf dat automotive bedrijven in contact brengt met kopers uit heel Europa. Dit doet Eurostocks door advertenties van voertuigen, onderdelen en accessoires (banden) door te plaatsen naar relevante Europese automotive advertentieplatforms. Vervolgens integreert Eurostocks het aanbod op zijn eigen ‘open marketplace’ EuroStocks.eu en haar partner websites binnen de Ebay Classified Group. Op deze manier kunnen verkopers hun voorraad onder de aandacht brengen bij 25 miljoen unieke bezoekers per maand en hebben kopers toegang tot een aanbod van ruim 2 miljoen voertuigen en 2 miljoen onderdelen en accessoires.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023