Nu solliciteren

Assertieve hbo marketing stagiair gezocht bij dit bedrijf in Schiedam!

Functie Online Business Development
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Schiedam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is de webwinkel van SPR Coatings, een groothandel met 11 fysieke vestigingen, en een webwinkel. 

… is weliswaar een verfwinkel, maar in de praktijk zijn we een (online) marketing organisatie. SPR Coatings draagt namelijk zorg voor inkoop, logistiek en administratie. Een groot deel van ons succes hangt af van de online marketing, e-mail marketing, WhatsApp marketing en klantenservice. Die moeten elke dag vernieuwd en verbeterd worden. Liefst met jouw hulp. Kom je meehelpen met de ontwikkeling van  

Jij werkt direct samen met de directeur om deze projecten verder te brengen. Dichter bij het vuur kom je niet!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel door de solliciteren op deze vacature. Voor vragen kun je contact opnemen met Bob Woutersen via bob.woutersen@deverfvakman.nl of bel mij op 06 388 27 488.

De VerfVakman

De VerfVakman verkoopt verf en schilders benodigdheden van professionele kwaliteit aan zowel consument als professional.
De VerfVakman is een snel groeiende e-commerce onderneming. Een gerenommeerde groothandel met 11 vestigingen in West Nederland participeert in De VerfVakman en draagt zorg voor inkoop en logistiek waardoor de operationele focus van De VerfVakman bij (online)marketing en klantenservice ligt.

Wij werken samen met een professioneel Rotterdams online marketingbureau dat zorgdraagt voor onze SEA, SEO en Social campagnes. Jij bent onze interne contactpersoon voor deze werkzaamheden.

Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste, pragmatische stagiair(e)s die willen bijdragen aan de onstuimige groei van onze mooie winkel.

Ben je geïnteresseerd? Mail je motivatie naar bob.woutersen@deverfvakman.nl en bel me een dag later op 06 388 27 488. Ik beloof je dan in ieder geval een constructief gesprek.

Tot dan!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023