Nu solliciteren

Jongerendirecteur M/V stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf

Functie Jongerendirecteur M/V
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Nader overleg.
Stagevergoeding € 2 - 2500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij onze organisatie is de functie Jongerendirecteur toegevoegd aan de informele en toegankelijke bestuursstructuur. Als jongerendirecteur ben je letterlijk en figuurlijk een directeur. Je wordt meegenomen in alle processen die je als directeur doormaakt. Kortom helemaal de ideale praktijkervaring.

Je kunt de Jongerendirecteur ook in een lichte vorm van een traineeship zien. Als jongerendirecteur neem je ook besluiten samen met je andere leden van je directieteam. Veel studies passen bij deze functie!

**Welk profiel past het beste? **

Als jongerendirecteur ben je niet rouwig om ook in de belangstelling te staan, wat ook op een sierlijke wijze kan. Verder ben je ambitieus en gedreven. Als persoonlijkheid wil je juist met meerdere processen bezig zijn en ben je een mensen mens. Ook hou je van de nodige gezelligheid. Eigenwijsheid is ook een pré.

Onze dagelijkse bestuurder is een snelle denkende doener, dit moet je wel aanspreken en aanvullend op zijn. Verder moet je een klik voelen, het is een cliché maar wel zo waar.
Allerlei opleidingen passen bij deze functie.

Wat is mooi als je dit extra meeneemt qua interesses, of te wel beleidsvlakken waar we in 2023 op actief zijn.

Kortom zoek je iets anders, met veel doorgroei mogelijkheden en zeer sociale faire verdelingen die je op geen enkele andere stage zal vinden.

We werken door heel Nederland, kantoren hebben we zeker, maar doen ook veel aan het nieuwe werken. Of gewoon paar dagen Vlieland.

Onze begeleiding is zoals het beste bij je past. We hebben momenteel 2 stages van het MBO en 1 van het WO en we hebben in totaal als meer dan 75 studenten een stage kunnen aanbieden.
Dus ervaring genoeg, het is gewoon ook hoe je juist niet op school/ uni het voorschrijft.
We willen nogmaals benadrukken dat onze organisatie een informele setting heeft.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

**Hoe nu verder? **

Reageer via de voorwaarden van dit platform. In de procedure wordt er eerst wat heen en weer gemaild, waar je ook een interesse lijst omvangt met projecten die we doen, dat je ook meer leren kennen waar echt je hart warmer van gaat kloppen.

Blijf je enthousiast krijg je een intake met een aantal jongeren van onze organisatie. Zij adviseren ons bestuur ook of je een toevoeging bent ook voor hen.

Praktijkpioniers is een platform gericht op ontwikkeling voor jong en oud. Ons motto is Proberen kan nooit Kwaad. We hebben in 2022 een versterkt businessconcept mede bedacht door jongeren die jaren geleden al een keer stage liepen, en nu hun model in werking zien treden.

Onze huidige website zal niet geheel weergeven wat we allemaal doen. Dat willen we wel even meegeven. We groeien elke maand.

Bedrijfspresentatie

Praktijkpioniers

Praktijkpioniers is een innovatiebureau voor maatschappelijke vraagstukken. Dit doen met diverse generaties. We breiden stapsgewijs ook uit naar de zakelijke markt.

Praktijkpioniers staat voor ontdekken en pionieren. Als enigste in zijn soort en uniek in Nederland. Wij zijn een organisatie waarbij onderwijs, overheid en ondernemers samenwerken. We organiseren acties, ondersteunen projecten en meer.

Praktijkpioniers ondersteunt leerlingen, studenten en schoolverlaters om een ondernemend sociaal project in gang te zetten, te zoeken naar een droombaan en een eigen onderneming te starten en/of zich als zzp-er te vestigen. Leerlingen, studenten en schoolverlaters krijgen de kans om in beeld te komen bij onderneming, bedrijf, instituut en omwonenden.

Telkens is de rode draad dat het gaat om nieuwe kleine, alledaagse en grotere, complexere vragen en nieuwe problemen, die vragen om creatieve, nieuwe innovatie-volle ideeën en oplossingen. Dit doen wij vanuit de context pionieren in de praktijk. We doen dat met het aanjagen van initiatieven. Dit onder het motto Proberen kan nooit kwaad. 
Want pionieren is ook op zoek gaan naar het onbekende. Samen op avontuur. We doen dit door innovatief en snel te koppelen. En eigenzinnig te zijn.

Wij zijn een spin-off ontstaan uit diverse andere initiatieven. We richten ons op de innovatie. Binnen onze totale groep zijn er ook andere bedrijven actief. Praktijkpioniers is min of meer de verbinder tussen deze partners. Ons concept is in 2023 op de markt gekomen. Onze moederorganisatie bestaat sinds 1999.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023