Nu solliciteren

Brede werkervaring- of afstudeerstage met uitzicht op vast dienstverband in Amstelveen.

Functie Accountmanager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amstelveen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 100 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij nemen het volledige bedrijfsmatige proces uit handen van diverse zorginstellingen. Denk hierbij aan de inrichting en onderhoud van systemen (functioneel beheer), de verantwoording en informatie sturing (oa met behulp van PowerBi rapportages), het boeken van de facturen en het opstellen van jaarrekeningen. Daarnaast worden wij geregeld ingehuurd voor tijdelijke opdrachten.

Wij willen dat hulp- en zorgverleners de vrijheid ervaren om alles te doen wat nodig is voor de clienten zonder belast te worden met de bedrijfsvoering.

Dezelfde vrijheid willen we ook aan onze collega's bieden: zij moeten werk kunnen doen wat zij ‘leuk’ vinden en waar zij goed in zijn. De stageopdracht is dus niet in beton gegoten, wij geven deze samen vorm.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

marcel@polypartners.nl

Polypartners service

Polypartners is, bestaat sinds 2017 en is ontstaan vanuit de gedachte dat het anders, beter en ook veel goedkoper kan in de zorg. In onze overtuiging hebben de vernieuwers in de zorg professionele steun nodig om hun ‘zaken’ goed te regelen. Omdat ze anders vastlopen in oude patronen. En dat kan. Als je echt wilt en als je de krachten bundelt. Als team van Polypartners hebben we de drive, kennis, kunde en ervaring om de organisatie van (sociale) zorg goed te regelen. We denken en doen binnen én buiten de bestaande kaders. We zijn positief, pro-actief, praktisch en professioneel. Ons team bestaat uit een vaste kern, met daaromheen een flink netwerk aan specialisten op inhoudelijk, strategisch, financieel, ICT, HRM, juridisch en administratief gebied. Het team groeit mee met de ontwikkelingen binnen Polypartners.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023