Nu solliciteren

Voor onze groeiende, kleinschalige voorziening voor thuiszitters zoeken wij een creatieve en gepassioneerde stagiaire social work

Functie Social work specialisatie jeugd/ HBO pedagogiek
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Opijnen, Nederland
Uren per week 16 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2023
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je creatief in denken en doen, denk je in oplossingen en heb je een groot inlevingsvermogen? Wordt je enthousiast van het zoeken naar wat de jongeren nodig hebben en ben je in staat om makkelijk te schakelen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

dit bedrijf is een groeiende kleinschalige voorziening voor thuiszitters. We begeleiden jongeren tussen de 12-18 jaar met onder andere (sociale)angststoornis, autisme, ADHD, jongeren met een schooltrauma; jongeren met een meervoudige problematiek. Deze jongeren kunnen voor kortere of langere tijd om verschillende redenen niet naar school. Ons doel is ze een fijne plek te bieden waar ze ontwikkelen en uiteindelijk de volgende stap kunnen maken naar het onderwijs, een werkplek of dagbesteding.

Dit doen we onder andere door:

Werkzaamheden

We bieden zorg en onderwijs op maat. Als stagiaire draag je bij aan het in kaart brengen van specifieke zorgbehoeften van de jongeren. Samen met het team voorzie je de jongeren in die behoeften en coach je de jongeren bij hun ontwikkelproces en werkzaamheden.

Deze stage bied je de mogelijkheid om te groeien in; oplossingsgericht werken, het coachen van jongeren (één op één en in groepsverband), contact leggen en onderhouden met ouders/verzorgers, hulpverleningsinstanties en scholen. We zijn op zoek naar studenten voor 2-4 dagen in de week.

We zijn een Christelijke voorziening, we verwachten van je dat je respect hebt voor deze overtuiging.

Gewenste profiel

Wat vragen we van jou?

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur een CV en bij voorkeur een motivatiebrief.

Stichting de Kleine Zwaluw

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2023