Nu solliciteren

Stagiair Project/Operations - Sjef (festivals&events)

Functie Projectmanager
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juli 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als Sjef. stagiair ondersteun jij onze projectmanagers, zodat klanten met gemak gebruik kunnen maken van onze bestel- en betaaldiensten.

In de aanloop naar een event bereid jij de projecten voor door het plannen van technische personeel, hardware en het afstemmen met de klant voor de benodigdheden voor de opbouw. Je schrijft briefings en zorgt ervoor dat het assortiment wordt ingeladen en de juiste spullen werkend uit het magazijn meegaan en worden geïnstalleerd op de events.

Tijdens het evenement hou jij zicht op alle processen en zorg jij ervoor dat alle wensen en vragen van de organisatie beantwoord worden. Een zeer veelzijdige stage, waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt bij de grootste evenement organisaties van Nederland (o.a ID&T, Apenkooi en This is Live group).

Werkzaamheden

Concreet gezegd zal jouw takenpakket bestaan uit het; 

Gewenste profiel

Jij hebt/bent..

.. een student van een gerelateerde MBO of HBO opleiding (IT/events/leisure); 

.. in het bezit van een rijbewijs B en woonachtig in of rondom de Randstad;

.. energiek, stressbestendig en een echte netwerker;

.. basiskennis van IT is vereist, financiële kennis een pré; 

.. flexibel inzetbaar; ook ‘s avonds en in het weekend (uiteraard compenseer je dit doordeweeks);

.. affiniteit met de horeca en/of evenementen industrie.

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Over ons

Sjef.app is in 2019 opgericht door een groep ondernemers met een enorme passie voor de event-industrie. Gezamenlijk met meer dan 20 jaar ervaring vonden deze ondernemers dat het bestellen-en-betalen op de evenementen tijdens de show een stuk beter geregeld kon worden. Het bouwen aan ons platform tijdens de corona lockdown bleek een succes. Inmiddels heeft Sjef.app succesvol voor honderden klanten miljoenen euro’s aan transacties afgehandeld. Sjef.app biedt haar klanten een all-in-one platform waarmee bestellingen en betalingen razendsnel verwerkt kunnen worden. Zelfs offline! Hierdoor bieden wij onze klanten gegarandeerd een betere customer experience.

Entropt B.V

Je bent ons ongetwijfeld wel eens tegengekomen op je favoriete evenement of festival. Wij zijn leverancier in de verhuur en -koop van lockers als garderobe oplossing en verhuren op evenementen als Awakenings, Valhalla en de Zon. Daarnaast verkopen wij onze lockers aan restaurants, clubs, musea en andere vaste locaties.

Wij zijn een jong team dat sinds de oprichting, de locker branche transparanter probeert te maken. Ons doel is om bezoekers gemakkelijker, sneller en vooral veiliger hun spullen te laten opbergen. Als enige in de wereld hebben wij ons eigen slot ontwikkeld en produceren wij al onze producten zelf.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2023