Nu solliciteren

HBO Sociaal Juridische Dienstverlenging

Functie Stagiair Incasso
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking op basis van 36 uur
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor ons team Incasso, in het domein Verhuur & Wijkbeheer, zijn we op zoek naar een 3e jaars student voor een werkstage van minimaal 20 weken en 32 uur (4 dagen) per week.

Werkzaamheden

Quote van een medewerker Incasso:

“Eén van de uitdagingen van werken op Incasso is, je draagt niet alleen een oplossing aan, maar je bent zelf een onderdeel van de oplossing. Hoe dan? Samenwerken! Door niet alleen de procedures te volgen maar vooral door maatwerk te leveren. Out of the box denken dus, door te luisteren, te vragen, mee te denken en op te volgen. Dat is incasso waar waar wij voor staan.”

Het team Als team Incasso zijn wij verantwoordelijk voor het herkennen en de aanpak van betalingsproblemen bij onze klanten.

Wat ga je doen? Je start de dag vanuit huis of kantoor en gaat aan de slag met onze werkvoorraad. Tussendoor even sparren met een collega uit je eigen of een ander team over een kwestie. Je zoekt contact met onze klanten en kijkt samen naar mogelijkheden om de betalingsachterstanden op te lossen. Je bevestigt de afspraken en legt die vast. Ook voorkom je met je connectie in het gemeentelijk wijkteam een op handen staande overdracht aan deurwaarder en daarmee potentiële uitzetting.

Gewenste profiel

Wat neem je mee?

Wat bieden wij

Wat krijg je ervoor terug?

Bedrijfspresentatie

Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam is niet zomaar een wooncorporatie. Bij ons werken mensen die stuk voor stuk ‘iets’ met Rotterdam hebben. De een wordt gefascineerd door de stad, de ander is er misschien wel een beetje verliefd op. Eén ding is duidelijk: we zetten ons met hart en ziel in voor onze klanten en de leefbaarheid in hun wijken en buurten. We zijn een vitaal bedrijf met ruim vijfhonderd professionals. Onze ambitie? Die is fors: de beste zijn! Kortom, we zijn nogal wat van plan. Daar kunnen we je hulp bij gebruiken. Heb jij een zwak voor Rotterdam?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023