Nu solliciteren

Stagiair creatieve content gezocht in Amsterdam!

Functie stagiair creatieve content
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking op basis van 40 uur per week
Stagevergoeding € 355
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij iemand die graag anderen inspireert met betekenisvolle ideeën? En weet je de vertaalslag te maken van ideeën naar aansprekende content? Wij zoeken een maker die aan gaat van het (samen) bedenken van campagnes rondom persoonlijke ontwikkeling. Iemand die mensen prikkelt en zelf ook houdt van een gezonde dosis reflectie! Je denkt strategisch na over onze (online) communicatie. Je werkt samen met een betrokken team en staat pal achter de missie om jongeren tot bloei te brengen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende en creatieve stage binnen een jong, gedreven en creatief (kweek)team met verschillende achtergronden en overtuigingen. Je wordt getraind en begeleid. Je mag fouten maken en hebt de vrijheid om ideeën te bedenken en tot uitvoering te brengen. We hebben een kantoorplek voor je in het hartje van Amsterdam, aan de Nieuwe Herengracht. Deze stage start in overleg en op z'n vroegst per 28 augustus. Het aantal uren stemmen we samen af. Op fulltime basis ontvang je € 350 stagevergoeding.

Wie wij zijn

De Kwekerij is de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een ware “bloeiplek” voor studenten en young professionals. Tijdens onze activiteiten ontmoeten we jaarlijks honderden jonge mensen die bewust bezig willen zijn met hun ontwikkeling, zingeving en gezonde ambities. Onze missie: jong Amsterdam tot bloei brengen! Bij De Kwekerij plaatsen we belangrijke kanttekeningen bij het huidige onderwijssysteem en de manier waarop onze maatschappij is ingericht. We dagen mensen uit met verschillende perspectieven hun eigen wereldbeeld te verrijken.

Enthousiast geworden?

Je kunt solliciteren door een motivatiebrief (of filmpje, vinden we ook leuk!) en je CV uiterlijk 7 januari op te sturen naar info@kwekerijamsterdam.nl. In de week erna hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Heb je vragen, dan kun je terecht bij Guy Wijnen (06-24355513 of guy@kwekerijamsterdam.nl)

Bedrijfspresentatie

Stichting De Kwekerij

Wie wij zijn
Holy Hub is een platform voor zingeving en spiritualiteit. We houden ons bezig met grote vragen: Wat is nog heilig? Wat overstijgt het alledaagse? Waar gaat het echt om? We halen inspiratie uit eeuwenoude tradities en trends van vandaag de dag.
We organiseren events rondom de thema's zingeving, verbinding en idealisme, en bieden partners die hier ook mee bezig zijn een plekje op ons platform.
In ons team werken mensen met allerelei achtergronden. Iedereen is dan ook welkom om te solliciteren.

Heb je vragen, dan kun je terecht bij Guy Wijnen (06- 24355513 of guy@holyhub.nl).
holyhub.nl | @holyhubamsterdam

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023