Nu solliciteren

Een plek voor ambitie en ontwikkeling bij een klein kantoor!

Functie Juridische medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hilversum, Nederland
Uren per week 20 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij ons werk je in een klein team nauw samen met je praktijkbegeleider. Het kantoor biedt verschillende juridische diensten aan (arbeidsrechtelijk, contracten algemeen, WOZ-bezwaren etc.) vanuit verschillende handelsnamen. Zo zie je bij ons van alles wat.

Werkzaamheden

Jij gaat een belangrijke ondersteunende rol spelen door ons te ondersteunen bij het indienen van WOZ-bezwaren en het in concept opstellen van arbeidscontracten en brieven namens werkgevers en werknemers. Ook onderhoud je contact met klanten.

Gewenste profiel

Het is van essentieel belang dat je leergierig en ambitieus bent. Naast jouw leergierigheid is het belangrijk dat je voldoende gemotiveerd bent. Ook is het voor ons belangrijk dat je in staat bent secuur te werken. Als deze ingrediënten aanwezig zijn, dan helpen we je graag doorontwikkelen.

Wat bieden wij

Wij bieden een unieke kans om niet alleen inhoudelijk, maar ook als professional te ontwikkelen. Wij focussen ons niet alleen op de inhoud, maar sparren graag met je over jouw professionele carrière. Ook vinden we het belangrijk het vuurtje in je te ontsteken, zodat je na jouw stageperiode bij ons ambitieus jouw doelen gaat najagen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-3-2023