Nu solliciteren

Aangeboden: Video Productie Stage bij het tofste bedrijf in Amsterdam

Functie Video Productie Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 365
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op zoek naar een toffe, leerzame stage waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt en je je creatieve skills in de praktijk kan brengen?

Dan hebben we goed nieuws voor je. Dit bedrijf heeft een stageplek voor een video producer: een creatieve en communicatieve stagiair(e) die een boodschap door kan vertalen tot een ijzersterke video. Jij begrijpt als geen ander dat video een cruciale rol speelt bij de kwaliteit en kracht van communicatie. Help jij ons mee om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken? Start: zo snel mogelijk/ in overleg – 32/40 uur. Interesse? Lees dan snel verder!

Als video productie stagiaire ga je samen met het marketingteam aan de slag om zoveel mogelijk mensen te bereiken middels video zodat we nog meer mensen kunnen helpen naar een leuker leven. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team met enthousiaste, ondernemende mensen. Onze missie? Om samen van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken.

Werkzaamheden

Kortom, een veelzijdige functie waarin we je graag alle kneepjes van het vak leren!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden je een superleuke stage van 32 of 40 uur per week met marktconforme stagevergoeding. Je krijgt de ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Daarnaast staat er iedere dag een heerlijke lunch klaar op kantoor en sporten we 1 keer in de week samen met het team. En ook handig: ons kantoor ligt in Amsterdam Noord (op steenworp afstand van Centraal Station).

365 Dagen Succesvol heeft veel te bieden. We zijn een zeer flexibele, non-hiërarchische organisatie, waardoor je veel vrijheid krijgt in je werk. Daarnaast zijn we erg open, we hebben een enthousiast team en de sfeer binnen het bedrijf is erg goed. Het onderwerp, persoonlijk groei, is iets dat steeds meer mensen interesseert. Mocht dit onderwerp jou liggen dan is dit een zeer geschikte organisatie om de volgende stap in je carrière te zetten.

Onze missie is om samen Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Wij geloven dat het leven voor iedereen zou moeten gaan over leven in vrijheid, vrede, overvloed en verbinding. Laat Nederland een voorbeeld zijn voor de wereld. Om dat te bereiken, organiseren we evenementen en (online) programma’s, schrijven we boeken en bouwen we aan een van de grootste online communities van Nederland. 365 Dagen Succesvol bereikt steeds meer mensen, dit gebeurt voornamelijk online en video is hier een belangrijk middel in.

365 Dagen Succesvol B.V.

Het is onze missie om van Nederland het gelukkigste land ter wereld maken. Om dat te bereiken, organiseren we evenementen en (online) programma’s, schrijven we boeken en bouwen we aan een van de grootste online communities van Nederland. 365 Dagen Succesvol bereikt steeds meer mensen, dit gebeurt voornamelijk online.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023