Nu solliciteren

Stagiair marketing & online: Social, Content en Platform dit bedrijf! in Utrecht

Functie Online marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Je mag gratis meelunchen en elke week meesporten met ons team
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hou jij van sport en online? Dan ben je klaar voor vandaag! Wij zoeken namelijk studerende sporters! Als onderdeel van ons vaste content team, ben je bezig met het vertalen van groei marketing doelstellingen naar daadwerkelijke communicatie uitingen en digital content, die blijft hangen en conversies oplevert. Wil jij stage lopen in Utrecht bij het snelst groeiende sport community en boekingsplatform van Nederland, lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Als stagiair zien we je als young professional! Je krijgt van alle onderdelen van deze startup dagelijks belangrijke dingen mee en ervaart hoe het is om te groeien als bedrijf. Je krijgt ook, onder goede begeleiding, direct verantwoordelijkheid. Dat is leuk, want de projecten waar je mee bezig bent, zoals content, support of onboarding, dus de dingen die jij verzint en maakt, worden daarmee direct erg zichtbaar en maken (hopelijk! :)) impact!

Groei met dit bedrijf

dit bedrijf is hét nieuwe sportplatform waarop sporters eenvoudig allerlei sporten kunnen vinden en boeken. Vandaag kickboksen, morgen een yogales volgen en in het weekend een balletje trappen op het veldje om de hoek? Kan! En dat alles zonder abonnement. Zo hoef je niet meer vast te zitten aan één sport, één sportschool of vereniging, maar kun je vrijblijvend nieuwe sporten uitproberen. Onze missie is om meer mensen vaker te laten sporten!

Hoe ziet je werkdag er uit?

Waar kun je zoal mee bezig zijn op een werkdag bij dit bedrijf? Naast je eigen project, zorgen we ervoor dat je dagelijks lekker bezig kunt zijn. Waarmee dan? Bijvoorbeeld het optimaliseren van sport aanbieder klant profielen voor een super weergave van de mooiste activiteiten op ons platform. Of het opstellen van een social media kalender en deze in te vullen in zowel beeld als tekst. Maar ook het oplossen van veelgestelde vragen door onze sporters, of in contact staan met onze duizenden sportlocaties. We kijken graag wat bij jou past in ons kennismakingsgesprek! Tijdens je stage werk je met veel gebruikte online tools als Google Analytics, MailChimp, Wordpress, Unbounce en Facebook Business Manager om snel en effectief online campagnes live te zetten en meetbaar in te richten. Er is veel contact met gebruikers en klanten om van hen te horen hoe zaken verbeterd kunnen worden.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij werken bij een groeiende- en innovatieve start-up? Neem dan nu contact met ons op, wij zijn namelijk nieuwsgierig naar jou en maken graag kennis. Graag ontvangen we je CV en motivatie om je sollicitatie in een goed perspectief te kunnen plaatsen. Je kunt contact opnemen met de oprichter van Champ, Paul Wiertz via paul@champ.nl. Tot snel!

We kijken ernaar uit dat je ons team komt versterken!

Bedrijfspresentatie

Champ BV

Champ is hét nieuwe sportplatform waarop sporters eenvoudig allerlei sporten kunnen vinden en boeken. Vandaag kickboksen, morgen een yogales volgen en in het weekend een balletje trappen op het veldje om de hoek? Kan! En dat alles zonder abonnement. Zo hoef je niet meer vast te zitten aan één sport, één sportschool of vereniging, maar kun je vrijblijvend nieuwe sporten uitproberen. Onze missie is om meer mensen vaker te laten sporten!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023