Nu solliciteren

Stageplaats MBO 3 of 4 Mechatronica

Functie Mechatronica
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Bunnik, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gedreven en oplossing gerichte student die geïnteresseerd is in het verbeteren van bestaande systemen en het bouwen van nieuwe systemen. We zijn zeer deadline gedreven en verwachten dat jij dit ook bent.

Als je bij ons stage loopt zal je snel veel nieuwe dingen leren. Wij geloven 100% in leren tijdens je studie en doorleren tijdens je stage en daarna je werk. We zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat je veel verschillende dingen kan doen zodat je van iedere taak een beetje kan kijken of het wat voor jou is.

Ook werken we aan je vaardigheden als mechatronicus. Je zal werken aan het oplossen van problemen en voorkomen van mogelijke problemen in de toekomst. Ook zal je gaan storingzoeken en gaan werken aan de documentatie van de klussen die je uitvoert zodat je na je stage overal klaar voor bent.

Werkzaamheden

Een stage bij dit bedrijf is een mooie combinatie tussen binnen in de werkplaats en buiten werken. Het werk dat je doet gaat vaak direct naar een klant en dat betekent dat wat jij maakt ook meteen een mooi doel heeft. Dit kan zo zijn dat jouw werk als vakman een mooi plekje krijgt hier in Nederland of bij één van onze internationale klanten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat zoeken wij?

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Laat vooral even weten hoe lang je stage duurt en wat je verwachtingen zijn. Dan kunnen we er een mooie samenwerking kan ontstaan.

VGB Watertechniek BV

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024