Nu solliciteren

Stage bij een snelgroeiende scale-up in Amsterdam | PaaS | Duurzaamheid | HBO | WO

Functie Ops / Marketing / Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Een marktconform vergoeding dat past bij jouw ervaring.
Stagevergoeding € 400 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij bezig met je HBO opleiding? Zit jij in je tweede of derde studie jaar van je (commerciële) economie of marketing opleiding? Ben jij ondernemend, data-driven en heb jij een klantgerichte mindset? Wie weet ben jij dan de nieuwe werkstudent van dit bedrijf.

Wat doet dit bedrijf?

dit bedrijf is een snelgroeiende SaaS (software as a service) scale-up dat inspeelt op de duurzame mobiliteitsontwikkelingen. Dit bedrijf doet dit door een oplossing voor fietslease aan te bieden aan (auto)leasemaatschappijen en werkgevers. Hiermee is dit bedrijf op een missie om werknemers vaker uit de auto en op de fiets naar werk te krijgen. Dit bedrijf werkt inmiddels samen met de grootste en meeste innovatieve leasemaatschappijen van Nederland.

dit bedrijf uit Amsterdam is hiermee de marktleider in duurzame mobiliteit. Bij dit bedrijf staat kwaliteit en service voorop. dit bedrijf: Put the ease in bicycle lease.

Werkzaamheden

Doordat dit bedrijf in de scale-up fase zit, kan je als stagiaire op drie verschillende afdelingen meedraaien. Zodat jij hierdoor beter in staat bent om te bepalen wat wel of niet bij jou past. Hieronder hebben wij een deel van de werkzaamheden vermeld:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij de praktisch ingesteld en heb je een ondernemende mindset? Neem dan contact op met Maarten per mail via maarten@hellorider.com. En wie weet ben jij de nieuwe werkstudent van Hellorider.

Bedrijfspresentatie

Hellorider

Hellorider is een snelgroeiende PaaS (Platform as a Service) aanbieder op het gebied van zakelijk fietslease. Het Hellorider platform wordt gebruikt door (auto)leasemaatschappijen voor het aanbieden van fietslease. Daarnaast opereert Hellorider als zelfstandige leasemaatschappij om fietslease aan te bieden aan werkgevers.

Wij zijn een onafhankelijk en dynamisch bedrijf met een jong en ambitieus team. Het team bestaat uit mensen met achtergronden in diverse sectoren (automotive, consultancy, M&A, SaaS etc.).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023