Nu solliciteren

Marketing stagiair gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Marketing medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Sinds onze oprichting in 2008, is dit bedrijf uitgegroeid tot marktleider in recruitment binnen het Consulting domein. Wij focussen op Digitale Transformatie, Organizational Excellence en Business Technology.

Met dit bedrijf bieden wij onze klanten een voorsprong in de jacht naar hoogopgeleid talent voor veranderende organisaties. Dat doen wij door onze ‘one stop shop’ formule; een integraal aanbod in recruitment diensten, waarbij solutions zowel individueel als aanvullend op elkaar ingezet worden bij de klant.

Werkzaamheden

Je bruist van de energie en daarom wil je in de breedte leren en nieuwe dingen ontdekken. Je bent ons creatieve brein voor het creëren van content, het bouwen van een community en het neerzetten van onze online kanalen. Scherp zijn om te kunnen analyseren welke content wel werkt en wat niet. Waarbij je altijd één doel voor ogen houdt: meer engagement, meer sollicitanten, meer loyaliteit, meer leads of meer sales.

We begrijpen dat je als stagiair natuurlijk nog van alles moet leren en dat moeten wij ook! We zoeken daarom iemand die initiatief durft te nemen, begeleiding krijgt uit ons team en de mogelijkheid krijgt om samen te werken met een externe digital agency die aan de slag zal gaan met onze rebranding.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dus ben jij die creatieve denker die onze servicegerichte organisatie naar een hoger online niveau gaat tillen? Heb je lef en sta je ervoor open om nog veel te leren wacht dan niet te lang en reageer dan snel op onze stage. Natuurlijk bieden wij jou daar een goede stagevergoeding voor aan, hebben we veel toffe uitjes en een leuk team!

SENSE Recruitment

Sinds onze oprichting in 2008, is SENSE Recruitment uitgegroeid tot marktleider in recruitment binnen het Consulting domein. Wij focussen op Digitale Transformatie, Organizational Excellence en Business Technology.

Met SENSE Recruitment bieden wij onze klanten een voorsprong in de jacht naar hoogopgeleid talent voor veranderende organisaties. Dat doen wij door onze ‘one stop shop’ formule; een integraal aanbod in recruitment diensten, waarbij solutions zowel individueel als aanvullend op elkaar ingezet worden bij de klant.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023