Nu solliciteren

Stage Marketing & PR beschikbaar in Zwolle!

Functie Markting & PR stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zwolle, Nederland
Uren per week 28 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 23 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor alle tekstuele uitingen van onze bedrijven. Hierbij kan je denken aan persberichten, website content maar ook recruitment gerelateerde teksten zoals vacatures en social media content.

Aan jou de uitdaging om op uiteenlopende manieren onze werkzaamheden, cultuur en USP's te communiceren naar onze doelgroep. Dit is een nieuwe stage positie. We luisteren daarom ook graag naar waar jij energie van krijgt en wat jij wil leren.

Deze stage vraagt om een ondernemend persoon die volop kansen ziet. Wij geven je de vrijheid en ondersteuning die nodig is zodat jij goed je werk kan doen. Eén ding is zeker, je staat er nooit alleen voor. Je vergadert wekelijks met je team bestaande uit een marketeer, praktijkbegeleider, HR-medewerker, content creator en recruiter. Een ambitieus team dat houdt van korte lijnen, doorpakken en impact maken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Jij bent ondernemend, initiatiefrijk en loopt over van de creatieve ideeën. Je floreert in een zelfsturende omgeving en bent doelgericht. Jij ziet kansen waar anderen ze niet zien en nog belangrijker, je pakt ze met beide handen aan.

Wat bieden wij

Tosec bestaat uit een gezellige groep collega’s die werkt aan de meest uiteenlopende metaalconstructies. Bij TME werken wij aan enorme werktuigbouwkundige installaties zoals The Interceptor van Ocean Clean Up en bij dit bedrijf staan wij aan het voorfront van de industriële revolutie met vision guided robotics. Voor elk bedrijf een geweldig verhaal waar elk technisch hart sneller van gaat kloppen. Dat geeft jou een mooie basis om onze doelgroepen te enthousiasmeren.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023