International Business (languages, management of administration) stagiair gezocht bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
International Business (languages, management of administration) stagiair
  • Wanneer
    Ingetrokken 16 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Vind jij het leuk om de basis te leggen voor de internationalisering van een innovatief software bedrijf? Dan heeft dit bedrijf uit Apeldoorn een kans voor jou! Convect is hard aan het groeien en de volgende stap is over de Nederlandse grens. Om die reden willen onderzoeken hoe we meer bekendheid kunnen realiseren in het buitenland. Denk jij dat je de juiste kandidaat bent voor dit bedrijf? Stuur dan snel je cv en motivatie naar ons op, en wellicht kan jij in augustus/september al beginnen met je afstudeerstage bij Convect.

dit bedrijf staat voor efficiënter en effectiever beheer voor VvE beheermaatschappijen door slimme VvE software. Onze visie is gericht op het behalen van maximaal woonplezier voor de eigenaren én een gezonde samenwerking met een externe beheerder. Hierin zijn effectiviteit, innovatie, betrouwbaarheid, communicatie en maximale service onze kernwaarden.

Momenteel richten wij ons op de Nederlandse markt, maar wij hebben ook de intentie om onze buurlanden te verkennen. Daarom zijn wij op zoek naar een afstudeerder die gaat onderzoeken hoe wij de buitenlandse markt kunnen betreden.

Als afstudeerder zal jij je hier volledig op gaan richten. Uiteraard is er goede begeleiding aanwezig. Herken jij je in de volgende punten:

  • Zelfstandig aan de slag kunnen
  • Proactief met de opdracht bezig gaan
  • Je volgt de opleiding opleiding International Business & Languages, International Business & Management, International Business & Administration of een andere hieraan verwante studie

Wij bieden een leuke en zeer uitdagende afstudeeropdracht voor een gemotiveerde student! We verwachten dat jij je 4 dagen per week voor de duur van 5/6 maanden gemotiveerd gaat inzetten om ons van een goed advies te voorzien! Hierbij hoort ook een stagevergoeding en staat ons kantoor op 350 meter afstand van station Osseveld, maar is het ook goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Convect Beheer BV

Convect Beheer BV

Onze organisatie levert een online oplossing voor vastgoedbeheerders die het beheer voor o.a. appartementencomplexen (VvE's) voeren. We zijn een jong, gezond en vriendelijk bedrijf die de markt bedient met veel innovatie, service en toegevoegde waarde. Onze doelstelling is om binnen 4 jaar aan 5000 appartementencomplexen ondersteuning te bieden, wat daarmee ruim 100.000 huiseigenaren bereikt. Wil jij een rol spelen in deze uitdagende omgeving? Neem dan snel contact met ons op!