Nu solliciteren

Stagiair Webdevelopment (32-40 uur) gezocht bij dit bedrijf!

Functie Webdeveloper
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Groningen, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vacature Stagiair Webdeveloper

Ben jij een nauwkeurige en leergierige MBO of HBO student, een initiatiefnemer en op zoek naar een plek om kennis op te doen maar ook om te delen? Dan hebben wij een perfecte stage/mee werkplek voor je!

De stage

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die onder de vleugels van een ervaren developer wil leren en kan uitgroeien tot een full stack developer. Je gaat in ons ervaren team meewerken aan de lopende projecten. Wij werken aan veel verschillende projecten die variëren van het bouwen van een complexe applicatie tot het maken van een front-end optimalisatie. Daarnaast werkt het team ook aan de lopende issues/tickets van onze klanten. Samen met jou zoeken we graag een uitdagend project wat bij jou past.

Het bedrijf

Wij zijn een 12 jaar oud, groeiend ontwikkelbedrijf met 10 collega’s in een gezonde mix van projectaansturing, design en gesegmenteerde development skills. We hebben focus op het ontwikkelen van applicaties en modules voor e-commerce, maar schuwen andere creatieve online- of softwareprojecten absoluut niet. Zo zijn we naast het ontwikkelen van toepassingen voor e-commerce ook bezig met het toepassen van diverse complexe AI- en Machine Learning concepten en bouwen we aan een nieuw platform voor de woningmarkt.

Zie jij jezelf in bovenstaande rol? Dan bieden wij je graag een gezellige werkplek in een superleuk team aan. Je werkuren zijn in overleg en natuurlijk krijg je een maandelijkse stagevergoeding.

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en een korte motivatie op naar hr@e-tales.nl t.a.v. Leontien Hartholt. Wil je eens bellen of een videogesprek? Dat mag natuurlijk ook. Neem dan contact op met 050-2112727 en vraag naar Leontien.

e-Tales

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij een tof techbedrijf in Groningen? Solliciteer dan bij ons. We bieden een superleuke stageplek aan, met veel vrijheid, stagevergoeding, leuke collega's en oh ja, je leert ook nog wat ;-) Wij zijn een 12 jaar oud, groeiend ontwikkelbedrijf met 10 collega’s in een gezonde mix van projectaansturing, design en gesegmenteerde development skills. We hebben focus op het ontwikkelen van applicaties en modules voor e-commerce, maar schuwen andere creatieve online- of softwareprojecten absoluut niet. Zo zijn we naast het ontwikkelen van toepassingen voor e-commerce ook bezig met het toepassen van diverse complexe AI- en Machine Learning concepten en bouwen we aan een nieuw platform voor de woningmarkt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023