Nu solliciteren

Constructiebankwerker/Lasser stagiair gezocht bij dit bedrijf!

Functie Constructiebankwerker/Lasser
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Medemblik, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie is Rusch

Rusch is een wereldwijd toonaangevend bedrijf voor reparatie van hijskranen en specifiek kraangieken. Wij zijn gevestigd in Medemblik, Noord-Holland en zijn opzoek naar een Constructiebankwerker/Lasser. De werkzaamheden bestaan uit het repareren, bouwen en lassen van gieken van hoge rekgrens staal. Dit doen we in onze werkplaats, maar ook buiten de deur in binnen- en buitenland. Intern word je speciaal opgeleid om te mogen werken met deze hoge staalkwaliteit.

Rusch is een leuke organisatie waar de werknemer centraal staat.

Onze cultuur is informeel, klantgericht, ambitieus en kenmerkt zich door korte lijnen en een no-nonsens mentaliteit. Er is ook ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. In de werkplaats hebben we meerdere stage plekken; Afdeling montage/ constructie. Neem een kijkje op onze website: Rusch Cranes | Crane Repair Experts | Crane Repair Experts!

Bedrijfspresentatie

Rusch Crane repair

Rusch heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd in kraanreparatie. De diensten van Rusch Crane Repair omvatten het repareren van kraanarmen, CE-keuringen en periodieke mastinspecties. Rusch Offshore is gespecialiseerd in het inspecteren, onderhouden en repareren van kranen en ander hijsmaterieel op offshore locaties wereldwijd. Rusch inspecties is gespecialiseerd in het inspecteren e keuren van kranen en ander hijsmaterieel.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.