Nu solliciteren

Veelzijdige content en marketing stage beschikbaar bij dit bedrijf in Amsterdam

Functie Marketing en social media
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Op basis van kennis
Stagevergoeding € 350 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij een scherp oog voor content en ken jij social media 'like a boss'? Wil jij je skills in marketing, design en social media management verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Urban Kitchen is op zoek naar stagiaires die bij kunnen dragen aan de verdere groei van onze food-tech start-up.

🤝 Wie zijn wij en wat doen wij?

Urban Kitchen is een snelgroeiende start-up in de food-tech industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van succesvolle virtual brands. Deze virtual brands focussen 100% op de bezorgmarkt. Nieuwe merken worden binnen een aantal weken opgetuigd/gelanceerd, dus er liggen mooie kansen om van A tot Z mee te werken aan het nieuwe succesvolle merk.

Eenmaal succesvol gebleken in Amsterdam, plaatsen wij deze merken in bestaande keukens door NL en buitenland. Zo kan een koffiezaak in Groningen ons merk erbij 'franchisen' en daar meer omzet mee draaien. Op dit moment hebben wij maar liefst 5 verschillende virtual brands, ready for take off! 🚀

Werkzaamheden

📅 Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van de content kalenders, content schieten en editen, het klaarzetten van Instagram en Facebook advertenties na het lanceren van een nieuwe locatie, sparren met bezorgplatformen over marketingacties, het zoeken naar influencers voor campagnes, het bedenken van nieuwe virtual brands en werken aan operationele handboeken. Al met al, never a dull moment!

Gewenste profiel

🔎 Wie zoeken wij?

Urban Kitchen is op zoek naar een zelfstandige, leergierige, creatieve stagiaire die houdt van lekker eten (dit is bijna het belangrijkste van de stage 😉)

Wij zijn op zoek naar iemand met:  

Verder is interesse in de food-tech scene een pluspunt!

Wat bieden wij

🎁 Wat bieden wij?

We zijn een jong bedrijf, waar een ambitieuze maar informele sfeer heerst. Wij delen een gezellig kantoor aan Amsterdam Sloterdijk met andere start-ups. We ❤️ netwerken! We lunchen altijd samen (ja, deze is inclusief) en die gezelligheid nemen wij zeker mee naar de borrel!

We bieden jou een goede stagevergoeding, met veel verantwoordelijkheid, persoonlijke groei en eventuele doorgroeimogelijkheden! We love to add cool people to our team. 😎

Klinkt social media, marketing en lekker eten als muziek in de oren? Twijfel dan niet om te solliciteren en wij nodigen je graag uit op ons kantoor!

Kitchen in the skies B.V.

Een gezellige food-tech start-up in Amsterdam die zich gespecialiseerd heeft in het opzetten van succesvolle virtuele restaurants in Amsterdam en met deze merken door heen Nederland locaties openen.

Wij ontwikkelen succesvolle restaurant merken, klaargestoomd voor de online bezorgmarkt in door heel Nederland.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024