Nu solliciteren

Uitdagende meewerkstagiair Travel & Hospitality/Marketing & Communicatie in Ermelo

Functie Front Office/Marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree
Locatie Ermelo, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Stagevergoeding bedraagt € 220,00 per maand.
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een afwisselend prettig bedrijf waar je tijdens deze stage voornamelijk front office en marketing & promotie werkzaamheden zult verrichten. Daarnaast houd je je bezig met het mede organiseren van diverse evenementen, waaronder de Zomeravondbraderie, één van de grootste braderieën van de Veluwe en het Ermelo's Kinderfestival.

Aan de balie krijg je de meest uiteenlopende vragen en inspireer je de klanten over de toeristische mogelijkheden in Ermelo en de regio.

Daarnaast houd je je bezig met het mede organiseren van diverse evenementen, waaronder de Zomeravondbraderie, één van de grootste braderieën van de Veluwe en het Ermelo's Kinderfestival.

Daarnaast bestaan de werkzaamheden ook veelal uit Marketing & Communicatie werkzaamheden, deze zullen zowel on- als offline worden uitgevoerd via website, social media, brochures, persberichten, kalenders etc. Samen kijk je hoe je SEO kunt inzetten om onze website nog beter vindbaar te maken. Daarnaast kijk je samen met ons hoe de social media kanalen het beste in te zetten zijn. Wij verwachten dat je enthousiast, leergierig, gemotiveerd en stressbestendig bent.

Je komt in een gezellig team met diverse mogelijkheden voor opdrachten om je stage te verdiepen en veel ervaring op te doen. Daarnaast bespreken wij graag samen waar je kwaliteiten en sterke kanten liggen en waar we nadruk op kunnen leggen. In overleg is veel mogelijk!

Zie jij jezelf aan de balie staan en het centrale aanspreekpunt voor de toerist te zijn? Ben je enthousiast om de toeristen te vertellen over het vele moois wat er in Ermelo te zien,te beleven en te doen is en ze een warme welkom te geven? Draag jij graag verantwoordelijkheid?

Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om te solliciteren!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

VVV Ermelo

VVV Ermelo is een zeer veelzijdig bedrijf waar je met alle vormen van marketing, promotie, communicatie, front office en evenementen te maken krijgt.
We zijn er om Ermelo te promoten als plaats om te recreëren en te verblijven en de toeristen, recreanten en inwoners te inspireren over de vele mogelijkheden.
Daarnaast organiseren wij een heel scala van evenementen en activiteiten en komen er nog vele andere aspecten aan de orde.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024