Nu solliciteren

Uitdagende stage bij ICT Scale Up in Amsterdam!

Functie ICT Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Op basis van 5 dagen in de week
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

STAGIAIR ICT

Zit jij in je tweede of derde jaar van een ICT gerelateerde opleiding en ben je klaar om jouw kennis en werkvaardigheden een boost te geven? Lees dan verder!

Over ons

dit bedrijf is een sterk groeiende organisatie die voor zijn klanten het onderste uit de kan probeert te halen op het gebied van automatisering. Wij specialiseren ons op workload- en business process automation en Privacy gerelateerde vraagstukken (AVG/GDPR). Dit bedrijf helpt sinds 2004 onder meer SNS-Reaal, Samsung, KPN, Aegon, DHL en nog vele anderen met zaken zoals: Robotic Process Automation (RPA), File transfer automation, FTP automation, Managed file transfer, Workload processing, en het management van complexe bedrijfsprocessen. Wij bieden niet alleen de tools aan om dit mogelijk te maken, maar ook support, cursussen, consultancy, detachering en full managed service. Samen met onze partners vormen wij een hecht team van jonge professionals die oplossingen op het gebied van ICT, marketing, bedrijfsoptimalisatie en AVG implementatie mogelijk maken.

Wat bieden wij?

Deze stageplek is de ultieme stageplek voor een bedrijfskundige informaticus. Wij bieden een dynamische en zeer uitdagende werkomgeving waar je jouw inhoudelijke kennis kan gebruiken op het gebied van ICT. Deze stage levert een belangrijke bijdrage aan jouw verdere ontwikkeling en ervaring en biedt ruimte om zelfstandig te werk te gaan binnen een snel groeiende organisatie. Je komt te werken in een informele werksfeer, waar open communicatie en korte lijnen zeer belangrijk zijn.

Een stagevergoeding van € 400,- per maand bij 5 dagen in de week maakt onderdeel uit van ons aanbod.

Wat vragen wij?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

Heb jij interesse in bovenstaande stageplek, solliciteer dan nu! Mocht je vragen hebben over de stage, dan kun je contact met ons opnemen via +31 6 28240799.

Korper ICT

Korper ICT is een sterk groeiende organisatie die voor zijn klanten het onderste uit de kan probeert te halen op het gebied van automatisering. Wij specialiseren ons op workload- en business process automation en Privacy gerelateerde vraagstukken (AVG/GDPR). Korper ICT helpt sinds 2004 onder meer SNS-Reaal, Samsung, KPN, Aegon, DHL en nog vele anderen met zaken zoals: Robotic Process Automation (RPA), File transfer automation, FTP automation, Managed file transfer, Workload processing, en het management van complexe bedrijfsprocessen. Wij bieden niet alleen de tools aan om dit mogelijk te maken, maar ook support, cursussen, consultancy, detachering en full managed service. Samen met onze partners vormen wij een hecht team van jonge professionals die oplossingen op het gebied van ICT, marketing, bedrijfsoptimalisatie en AVG implementatie mogelijk maken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024