Nu solliciteren

Stage Technische Dienst

Functie Stage Technische Dienst
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Groningen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 100
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is sinds 2008 opgericht en is onderdeel van Chris Russell BV. Chris Russell is een full-service reclamebureau en een digitale drukkerij. Al meer dan 25 jaar verzorgt Chris Russell reclame en drukwerk voor winkelketens in Nederland. We hebben alles onder één dak, van eigen productie tot aan online marketing en IT. Vanuit ons productiecentrum in Groningen maken we allerlei persoonlijke fotoproducten, zoals: fotoboeken, wenskaarten, agenda’s, kalenders en nog veel meer. Dit doen we met een jong en ambitieus team.

Werkzaamheden

Wat kun je verwachten?

dit bedrijf is volop in ontwikkeling. Enthousiaste studenten die nieuwsgierig en gedreven zijn, passen helemaal in ons plaatje. Onze huidige stagiaires vinden het leuk om buiten de kaders te denken en met hun proactieve houding stijgen zij boven de verwachtingen uit. De absolute toppers hebben na hun stage zelfs de mogelijkheid een baan bij ons te bemachtigen!

Doordat de productie samenwerkt met de Technische Dienst zorgt dit voor een optimaal productieproces. De stagiair die bij ons komt meewerken gaat zich bezighouden met het repareren, onderhouden en verbeteren van machines die wij gebruiken in de productie. Is er een storing, dan ben jij de persoon die het probleem oplost. Door mee te werken op de machines zal jouw kennis over de machine verbeteren, waardoor storingen en onderhoud steeds makkelijker te doen zijn. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat alles goed blijft lopen, maar ook dat de kleine technische problemen (bijvoorbeeld een kapotte lamp) snel worden verholpen. Is techniek is helemaal jouw ding? Dan zit je bij dit bedrijf op de goede plek!

Gewenste profiel

Je past goed bij ons omdat

Het past helaas minder goed als

Wat bieden wij

Een stage bij dit bedrijf geeft je dé kans om een kijkje te nemen in de keuken van een snelgroeiende organisatie. Elke dag is anders en dat maakt de stage dynamisch en leerzaam. Je werkt samen met enthousiaste, creatieve collega’s op een afdeling met een informele en plezierige werksfeer.

Wij creëren een stage en eventuele opdrachten voor jou op maat en hiervoor krijg je uiteraard een passende stagevergoeding. Je krijgt je eigen werkplek op onze locatie in Groningen, op nog geen 10 minuten fietsen vanaf het centrum. Naast een leuke werkomgeving krijg je van ons:  

Ben je vanaf september 2024, 4 dagen of meer beschikbaar voor een stageperiode van 20+ weken en wil je graag deel uitmaken van Fotofabriek? Reageer dan zo snel mogelijk met je motivatiebrief en cv via de solliciteer button onderaan de pagina of door een mail te sturen naar werkenbij@fotofabriek.nl.

Bedrijfspresentatie

Fotofabriek

Fotofabriek levert sinds 2008 alles op het gebied van foto-herinneringen; van fotoalbums tot innovatieve wanddecoratie. Dit is een succes, want wij blijven maar groeien! Om deze reden verwelkomen wij maandelijks honderden nieuwe klanten en zien wij onze vaste klanten bijna altijd terug. Dit heeft te maken met de kwaliteit van onze producten, onze snelle levering en onze goede service. Vanwege onze groei en ambitieuze plannen voor de toekomst zijn wij op zoek naar nieuwe stagiaires die met plezier elke kans aangrijpen om ons bedrijf te laten groeien en nieuwe klanten aan ons weet te binden.

Wij hebben een fullservice drukkerij, maar ontwikkelen ook software die wij als SAAS dienstverlening aanbieden. Dit betekent dus dat wij met ons IT team onze photo editing software continue doorontwikkelen en toffe dingen bouwen. Daarnaast onderhoudt marketing onze shops en uitingen, ontwikkelt en test productbeheer onze producten en zorgt klantenservice ervoor dat alle klanten blij van ons worden.

Oftwel, we hebben veel afdelingen en daarmee ook veel doorgroeimogelijkheden!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024